- 23,938
- 24,927
- 113
Dayı sende maaşı alınca yok oluyon 70k bastım diyon maaş bitince aktifsin her konuda maşallahoderiz odemioz mu dedik
Dayı sende maaşı alınca yok oluyon 70k bastım diyon maaş bitince aktifsin her konuda maşallahoderiz odemioz mu dedik
Korner bekliyoruzGol olmuş niye söylemiyon
Sidiki sheriffHadisi Şerif
yok lo canim sikkin uyku tutmuoDayı sende maaşı alınca yok oluyon 70k bastım diyon maaş bitince aktifsin her konuda maşallah
Tadicimde 120k kazanıp 250 liralık konu açıyordu gel de inan iman et böyle işe.Dayı sende maaşı alınca yok oluyon 70k bastım diyon maaş bitince aktifsin her konuda maşallah
NiyeKorner bekliyoruz
Yok la abi ben degilimDeveci sen misin
Ama biliyom kim olduğunu puahahaDeveci sen misin
Bazılarını lanet olsun diyip salmak gerek kanka elden bişey gelmiyor dövsen bi dert sövsen ayrı dert o yüzden borç konularında iki üç kişi yeterli 🙏Kanka benim burada borç vereceğim adamlar belli ya onlardadw hayal kırıklığına uğrarsakda canı sağolsun deriz geçeriz sütten ağzımız çok yandı geçmişte 1 senedir borcunu ödemeyenler var 🤣🤣
70 k basmadim kupon kazanc 70 tiDayı sende maaşı alınca yok oluyon 70k bastım diyon maaş bitince aktifsin her konuda maşallah
Korner vardı kuponda
Tadic o gün konuda shellac yarın iş var dedi ben yatar üç saat sonra bonus varmi dedi puahahTadicimde 120k kazanıp 250 liralık konu açıyordu gel de inan iman et böyle işe.
Bu hafta bana para verecekmiş öyle dedi gözüm yaşlı uykusuz bekliyorumTadicimde 120k kazanıp 250 liralık konu açıyordu gel de inan iman et böyle işe.
Aynen öyle kanka saldım bende zatenBazılarını lanet olsun diyip salmak gerek kanka elden bişey gelmiyor dövsen bi dert sövsen ayrı dert o yüzden borç konularında iki üç kişi yeterli 🙏
Seni üzgün gördüm bugün Eşref in konusunda da yoksun dertler çok herhalde senindeTadic o gün konuda shellac yarın iş var dedi ben yatar üç saat sonra bonus varmi dedi puahah
Valla takatim yok çok uzgunumSeni üzgün gördüm bugün Eşref in konusunda da yoksun dertler çok herhalde seninde
Belli dost parasızlık yüzünden hep normalValla takayım yok çok uzgunum
Hiç takatim yok yazmaya sohbet etmeye hiç halim yok dostBelli dost parasızlık yüzünden hep normal
Adam adam oyun puahahhaPubg nedir