- 7,729
- 3,641
- 113
Allah yardımcın olsun dost umarım tez zamanda toparlarsin hepimiz aynıyızHiç takatim yok yazmaya sohbet etmeye hiç halim yok dost
Allah yardımcın olsun dost umarım tez zamanda toparlarsin hepimiz aynıyızHiç takatim yok yazmaya sohbet etmeye hiç halim yok dost
Eyw kara kardesAllah yardımcın olsun dost umarım tez zamanda toparlarsin hepimiz aynıyız
Sesli güldümDayı sende maaşı alınca yok oluyon 70k bastım diyon maaş bitince aktifsin her konuda maşallah
Senin paran mı kaldı birilerindeEyw kara kardes
Losersi bosver artik atsa da kabul etme alsin o parayi kendine mama alsin bosverAdam adam oyun puahahha
Öyle yazdım zatenLosersi bosver artik atsa da kabul etme alsin o parayi kendine mama alsin bosver
EvetSenin paran mı kaldı birilerinde
Utanmaz adam vermem demiş bide rezil oğlu rezil bosver sal gitsin artık yarın ola hayrola elbet düşer kucağımızaÖyle yazdım zaten
Doğru dedin abiUtanmaz adam vermem demiş bide rezil oğlu rezil bosver sal gitsin artık yarın ola hayrola elbet düşer kucağımıza
Sen adamsın la abiUtanmaz adam vermem demiş bide rezil oğlu rezil bosver sal gitsin artık yarın ola hayrola elbet düşer kucağımıza
Doğru mu bu @DevecibeyUtanmaz adam vermem demiş bide rezil oğlu rezil bosver sal gitsin artık yarın ola hayrola elbet düşer kucağımıza
Öyle yazmış daha yeni bir saate veririm dedi gene vermedi neyse uzatmayalım abilerDoğru mu bu @Devecibey
Makarasına yazmıştır. Verir parayıÖyle yazmış daha yeni bir saate veririm dedi gene vermedi neyse uzatmayalım abiler
Sıkıntı yok abi daha da istememMakarasına yazmıştır. Verir parayı
Ne güzel dünya alirken iyi is vermeye gelince makaraya vuruyorMakarasına yazmıştır. Verir parayı
Sen kimin multi hesabısın dün üye olmuşsun bugün millete sallıyosunNe güzel dünya alirken iyi is vermeye gelince makaraya vuruyor
Verir verir sabretsin birazMakarasına yazmıştır. Verir parayı