- 44,904
- 28,511
- 113
Umut ettik ondan olmadı. 3.30 boş nedir arkadaş.
Boston ne zaman kime kazandırmış ki dost hiç sevmediğim bi takım4-2 hücum ediyorlar içerde adam bomboş gitti airball attı 😂 onuda geçtim 3 dk 0 sayı Boston
Bu olay @Marley ve @AllanSaintMaximin e yazar 😂😂😂
Pusudaydık olsun artıkBu olsun ozaman
Hiç uyumadan işe gideyim ne olurki 😂 NBA’den dahamı önemli 😂Pusudaydık olsun artık
Yok mu bi 100 k vurup yarına rapor alma işi 🤣Hiç uyumadan işe gideyim ne olurki 😂 NBA’den dahamı önemli 😂
Bol şans bu da burdan yatarsa artık ne diyelimBu olsun ozaman
Badem gözlümBadem 107 devam
Rapor istemez ben bakıyorum zaten izin işlerine 😂😂Yok mu bi 100 k vurup yarına rapor alma işi 🤣
Burdan giderse alayımız topumuz yatağa 😂Bol şans bu da burdan yatarsa artık ne diyelim
Bi itlik olmazsa gelir bu 103 baremRapor istemez ben bakıyorum zaten izin işlerine 😂😂
Hepimiz ağzımızı açtığımıza göre geçmiş olsun 😅Bol şans bu da burdan yatarsa artık ne diyelim
1 saat sonra utancından kaçacak delik arayacaksın. 2. Yarı uçar bu maç😄@Barrios Reşo maç şöylede tersini oyniyim yöntemi bulmuş keee 😂😂
Yine mi alt gireyim yani tamam 😂1 saat sonra utancından kaçacak delik arayacaksın. 2. Yarı uçar bu maç😄
Biz ilk yarı oynadık dost lazistan kraldır. Artık seni konudan men ediyoruz😀1 saat sonra utancından kaçacak delik arayacaksın. 2. Yarı uçar bu maç😄
Siz iflah olmazsınız maalesef, reisiniz @Lazistan08 da iflah olmazBiz ilk yarı oynadık dost lazistan kraldır. Artık seni konudan men ediyoruz😀
Ağzımızı açtık barem uçtu boku yedikSiz iflah olmazsınız maalesef, reisiniz @Lazistan08 da iflah olmaz