- 21,974
- 27,274
- 113
Birini sec lo 0/2 olursa foruma giremem sonra2 maça oynicam gelirse yarı yarıya bekle
Birini sec lo 0/2 olursa foruma giremem sonra2 maça oynicam gelirse yarı yarıya bekle
Bol şans 3 lüğe fısıldayan adamBol şans
Frebet ile ana para Ekli dosyayı görüntüle 942497
1.50 den yatıyor ana para akıl alır gibi değil adam 2. Yarı hiç denemedi hiç amaBol şans 3 lüğe fısıldayan adam
Kanka o yavsaga oynanır mı beni 3-4 kere yatırmıştır o gavat1.50 den yatıyor ana para akıl alır gibi değil adam 2. Yarı hiç denemedi hiç ama
İlla siktirecen beni😂😂@Barrios HAYRATIDIR.
Gelirse 1-2 kişiye hediye veririz.
Beni hiç yatirmadi ilk oldu kankaKanka o yavsaga oynanır mı beni 3-4 kere yatırmıştır o gavat
Bol bol şans@Barrios HAYRATIDIR.
Gelirse 1-2 kişiye hediye veririz.
10 k vuracaktım iki takımında rakibi sıkıntılı küsürat iyidir 😂 rehavet olmasın.İlla siktirecen beni😂😂
2. Kupon bir üçlüğe tamamBeni hiç yatirmadi ilk oldu kanka
Teşekkürler canoBol bol şans
Gelsin de Reşo rahat etsin 😂2. Kupon bir üçlüğe tamam
washington-Adebayo maçını izle kanka bosverBeni hiç yatirmadi ilk oldu kanka
Bol şanslar dostum, ben yavaştan valizi toplamaya başlayayım10 k vuracaktım iki takımında rakibi sıkıntılı küsürat iyidir 😂 rehavet olmasın.
Adebayo 72 sayı
Cameron payne 8/8 üçlük
Vay amk
Gelmezse reşoya 11 k at da yine rahat etsin. Biz de 1 k ile yolumuza bakalım🤣Gelsin de Reşo rahat etsin 😂
Atarım ayıpsın kral,Gelmezse reşoya 11 k at da yine rahat etsin. Biz de 1 k ile yolumuza bakalım🤣
Şu kötürüm edgoma küfür eder misin senin küfürler meşhurdurAtarım ayıpsın kral,
Detroiti aldım reşodan yüksek misli 9 dk kala geldi 😂
En son tam seni soyacaktık. Lebronu 7 asist gösterip öyle bitirmişlerdi. Gelen kuponu yatırdılar 🤣Atarım ayıpsın kral,
Detroiti aldım reşodan yüksek misli 9 dk kala geldi 😂
Ulan adamı 3 kişi tutuyorlar 🤣🤣🤣washington-Adebayo maçını izle kanka bosver