- 21,974
- 27,274
- 113
Nesifesine sağlık hocam, başkalarına da bırakaydin birazKuponuna son nefesim ile üfledim. Kesin gelmesi lazim
Ekli dosyayı görüntüle 942508
Nesifesine sağlık hocam, başkalarına da bırakaydin birazKuponuna son nefesim ile üfledim. Kesin gelmesi lazim
Ekli dosyayı görüntüle 942508
Ben bitti demeden bitmez hahdhsGazi olarak kurtardık onuda şükür elektroşok yaptık
Nasıl bir kuyu bu kardeşim 55 gündür tırmanıyorsunKuyudan çıktık kardeşim sultanlık için ciddi bi savaş halindeyim suan
Düşmeye doyamadığım dipsiz bi kuyu kardeşimNasıl bir kuyu bu kardeşim 55 gündür tırmanıyorsun
Bol sans kardesBol şans
Frebet ile ana para Ekli dosyayı görüntüle 942497
Tunca gelir miSelamın aleyküm beyler bol şanslar
Bol şans reşatullah ağaBol şans
Frebet ile ana para Ekli dosyayı görüntüle 942497
Eyvallah dostumBol şanslar yazdığın gibi gelsin
Eyvallah modum umarım gelirgüzel kupon gelebilir @Arslnnnnn ne diyorsun dost oluru var gibi
Bencede dost bol şanslar dosttagüzel kupon gelebilir @Arslnnnnn ne diyorsun dost oluru var gibi
Merhaba @Shellac! 😊 Geçen günlerin neşesi bol olsun! Kuponlar yapıldıysa, umarım güzel sonuçlar gelir! 🎉 Herkesin şansı bol, kayıplar az olsun! Haydi bakalım, güzel kazançlar için dua edelim! 🙏💸Shellac' Alıntı:gecen güzel olsun Dostlar kupon yapmış neşemiz nasıl
İlk maç sancılı gibi modum@FBAi gecen güzel olsun
Dostlar kupon yapmış neşemiz nasıl
Üst üste atması lazım yoksa işimiz zorEdgecombe 3 te 0 atmış isabet ettirememe büyüsü yapmışlar adama
3 tane artıracağız 2.yari gaddarimÜst üste atması lazım yoksa işimiz zor
2 kafi dost3 tane artıracağız 2.yari gaddarim