Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Ya Nasip

Kupon Miktarı
6500
Kupon Oranı
9.00

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Sen işi bilmiyorsun dost.İçeceksin 70’lik viskiyi arkadan açacaksın inceden Müslüm babayı gireceksin Blackjacke ya sabahına vezirsin ya rezilsin.Ama o özgüvenle vezir olursun yüksek ihtimal 😅 Şaka bir yana bende içmeyen adama saygı duyuyorum irade meselesi biz aciz adamlarız sizin gibi irademiz yok dost
Iki günde bu duruma gelmedik kardeşim çok şeylermizi heba ettik bu yollarda ki şimdi tövbekar olduk bağımlıliklarin en kötülerini yaşadım hala bedelini ödüyorum herseyin :)

MonteKristoKontu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,314
4,119
113
O kadar boş mevzular ki hergün birileri ölüyo yok yere çocuk kadın yaşlı demeden katliam yapıyolar bunların derdine bak ne zaman yaşınızın adamı olup büyürsünüz bilmem hayatta bir forumda sitesinde ergen kavgaları etmekten daha önemli şeyler var (benim dolandırılmam gibi) iyigeceler
Sızmısım seni severim o lafı bi daha söylersen baksa yüzümü görürsün

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
İşim gereği insan sarrafı olmuşum hiçde yanılmadım burda kimin nasıl karekterde olduğunu çok iyi biliyorum kimse demesin kankamdır canımdır cicimdir herkes kendini biliyor benim laf ağızdan bikere çıkar şurada 3tane harbi adam var gerisi yalaka menfaatçi

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,906
27,166
113
İşim gereği insan sarrafı olmuşum hiçde yanılmadım burda kimin nasıl karekterde olduğunu çok iyi biliyorum kimse demesin kankamdır canımdır cicimdir herkes kendini biliyor benim laf ağızdan bikere çıkar şurada 3tane harbi adam var gerisi yalaka menfaatçi
Sayar mısın lütfen bilmek istiyorum o adamları

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
1 i ben