Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Ya Nasip

Kupon Miktarı
6500
Kupon Oranı
9.00

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,938
35,478
113
Tam maçı izliyorduk çıkıyordum evden goool diye bi ses geldi bi döndim içerisi cehennem yanıyor az kalsın balkondan atıyordular cocugu sevinçten

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,383
62,260
113
Bu akşamki sonuçtan sonra gsmiz şampiyon oldu mu kanka. Fener harbiden aptal fark 2ye düşmüş evinde Rize’yle berabere kalıyon 🤣🤣 @AllanSaintMaximin
Onu boşver adamların ilk ve tek mağlubiyeti ligden düşmüş takıma.yani böyle saçma salak puAnlar kaybederse samp hak edemez iyi oldu beter olsunlar böyle işin awk ben 10 tane beraberlik nedir abi 10 kişi takımdan evinde gol yemek nedir sobayım böyle ise ben

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,336
3,577
113
Onu boşver adamların ilk ve tek mağlubiyeti ligden düşmüş takıma.yani böyle saçma salak puAnlar kaybederse samp hak edemez iyi oldu beter olsunlar böyle işin awk ben 10 tane beraberlik nedir abi 10 kişi takımdan evinde gol yemek nedir sobayım böyle ise ben
Yani kanka sen fenerlisin heralde ama bu fırsatları kaçırırsan sen zaten şampiyon olmayı haketmemişsin. Fener şu maçı kazansaydı benim şampiyonluk umutlarım sönecekti yalan yok

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,129
37,366
113
Oha kırmızı penaltı kesın yener fener