- 2,721
- 951
- 113
Kim oReisim şakalaşıyoruz kesin o malum şahıs raporladı ulan var ya seni yakalıcam olum bi gün
Kim oReisim şakalaşıyoruz kesin o malum şahıs raporladı ulan var ya seni yakalıcam olum bi gün
Metings
Kendisi hakkında araştırma yapıyorumMetings
Senin ben kim olduğunu tahmin ediyom da dm gel bakimKendisi hakkında araştırma yapıyorum
Sanırım burdurlu arkadaşSenin ben kim olduğunu tahmin ediyom da dm gel bakim
Bu metin buldum da wpde bir tane tontis bir adam var çay içiyor bu adam olsam sokaga çıkmamSenin ben kim olduğunu tahmin ediyom da dm gel bakim
Doğru tespit kardeşim 👍Sanırım burdurlu arkadaş
Sen çok mu yakisiklisin bi reel atta halimize şükredelimBu metin buldum da wpde bir tane tontis bir adam var çay içiyor bu adam olsam sokaga çıkmam
neyine şaşırdın kanka aq senelerdir aynı zatenBu akşamki sonuçtan sonra gsmiz şampiyon oldu mu kanka. Fener harbiden aptal fark 2ye düşmüş evinde Rize’yle berabere kalıyon 🤣🤣 @AllanSaintMaximin
Sen çok mu yakisiklisin bi reel atta halimize şükredelim
Borç mu var kardeşim ne bu yalvarma falan@Barrios yalvarırım kazan
Yaz yada araBu metin buldum da wpde bir tane tontis bir adam var çay içiyor bu adam olsam sokaga çıkmam
Snn be uffBorç mu var kardeşim ne bu yalvarma falan
Dostum huzur kaçıraya devam edecek misinMetings
Ne oldu candostun sahalara geri dönüş yapmış aran iyimiSen çok mu yakisiklisin bi reel atta halimize şükredelim
Edecek bence reis bi ayar ver bence arkadaşaDostum huzur kaçıraya devam edecek misin