Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Ya Nasip

Kupon Miktarı
6500
Kupon Oranı
9.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,474
21,032
113
Evet konusmicam dedim forumdan hesabimi da kapatın dedim vallahi billahi yoruldum artık herkese kendimi anlatmaktan bıktım evet bende 2 3 kişinin arkasından konustum ama kimseye argo kelimem olmadi ister bu saatten sonra beni yoksayin ister konusun siz bilirsiniz varsin forumun en asalik şerefsiz adami ben olayım iyi geceler
Ben sana küfür ettin demedim ama sen kendin demedin mi foruma döndüğüm zaman tahirle Reşatla onla bunla konuşmayacağım ağır taş olacam yok işte şöyle olacam böyle yapacam ulan rasgele konuşmalar önüme geldi özür dilemeler yok şunu yaptık birbirimize bunu yaptık birbirimize demeler , kimse kötü ol yada olun istemez ama bunca şeyin ardından okuduklarım karşısında hayrete düştüm bunları bana sen değilde başka birisi mi söyledi diye düşündüm.
Dediğim gibi konu kiminle konuşup kiminle konuşmaman değil hiç birimiz düşman değiliz ama çok iddaalı çok büyük konuştunya adama demezler mi kardeş sende böyle dedin ama böyle yaptın yakışmadı diye.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,895
53,661
113
Ben sana küfür ettin demedim ama sen kendin demedin mi foruma döndüğüm zaman tahirle Reşatla onla bunla konuşmayacağım ağır taş olacam yok işte şöyle olacam böyle yapacam ulan rasgele konuşmalar önüme geldi özür dilemeler yok şunu yaptık birbirimize bunu yaptık birbirimize demeler , kimse kötü ol yada olun istemez ama bunca şeyin ardından okuduklarım karşısında hayrete düştüm bunları bana sen değilde başka birisi mi söyledi diye düşündüm.
Dediğim gibi konu kiminle konuşup kiminle konuşmaman değil hiç birimiz düşman değiliz ama çok iddaalı çok büyük konuştunya adama demezler mi kardeş sende böyle dedin ama böyle yaptın yakışmadı diye.
Ya arkadas dediğim şeyi inkar etmiyorum da adamlar ile de düşman mı olayım sonuçta yılardır bir geçmişimiz var ben 6 saat once sana yazdım resat ile konuştum diye cvp vermedin az once de tahir ile de konuştum bak yine söylüyorum bu 2 kisi harici kimseden özür dilemedim o konuda 10 tane adam vardı

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,976
5,892
113

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,895
53,661
113
Dostlar daha ortada bişey yok ama konu sahibi isteği üzerine paylasayım. Gelirse kupon
@Hayroo dostumuz kendi payından;
@butragueno 2k
@tahir1603 1k ( hayro üstlenmeseydi ben atacaktım zaten)
Benim 12k kiram var. Haricî 3k kalıyor
2k sını da
@akin1996
@snnemre
@roberto80
@Metings1905 olarak pay edeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 959726
Bak zaten @TestoHaylan06 kimsenin listesinde dahi yokum artık haklısın galiba konuşmasam daha iyi olacak