- 21,874
- 27,127
- 113
2 saat önce üzücü bir haber aldım hayronun dedesi vefat etmiş. Mekanı cennet olsunKonu açıldı. Kırmadan, dökmeden, sövmeden yorum yapalım mümin kardeşlerim.
2 saat önce üzücü bir haber aldım hayronun dedesi vefat etmiş. Mekanı cennet olsunKonu açıldı. Kırmadan, dökmeden, sövmeden yorum yapalım mümin kardeşlerim.
Bol şans kral kazancınız daimi olsunBakiye @Hayroo dostumun.
Maçlar ortak
Gelirse 15k Lık kısmı benim.
Son zamanlarda destek atmış dostlarıma Kendi payımdan ulaşırım
Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 959293
allah rahmet eylesin2 saat önce üzücü bir haber aldım hayronun dedesi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun
Başı sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun2 saat önce üzücü bir haber aldım hayronun dedesi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun
Allah mekanını cennet etsin. Hayroya sabırlar ihsan eylesin. Fani dünya zamanı gelince hepimiz birer birer göçeceğiz.2 saat önce üzücü bir haber aldım hayronun dedesi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun
Allah tahsilatını affetsin mekanı cennet olsun2 saat önce üzücü bir haber aldım hayronun dedesi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun
@Hayroo basın sağolsun dostum, Rabbim sabırlar versin. Elimizden gelecek bişey varsa çekinmeden özelden yazabilirsin2 saat önce üzücü bir haber aldım hayronun dedesi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun
Bol şanslarBakiye @Hayroo dostumun.
Maçlar ortak
Gelirse 15k Lık kısmı benim.
Son zamanlarda destek atmış dostlarıma Kendi payımdan ulaşırım
Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 959293
yavas len zaten kus kadarsin ucacan simdi🤣🤣GOAALLLLLLLLLLL @Barrios ICARDIIIUII
Allah rahmet eylesin2 saat önce üzücü bir haber aldım hayronun dedesi vefat etmiş. Mekanı cennet olsun
noruon kemalHadi bakalım bol şans kardo. Umarım sorunsuz gelir. Osimhen olcak diyorlardı bu maç ama yokmuş. Fener maçı belki biraz olumlu hava katmıştır görelim.