- 21,840
- 27,040
- 113
UlaşamamReis banada ulaşırsan çok makbule geçer çok ihtiyacım var Allâh râzı olsun ulaşmazsanda canın sağolsun
UlaşamamReis banada ulaşırsan çok makbule geçer çok ihtiyacım var Allâh râzı olsun ulaşmazsanda canın sağolsun
Açık ve netUlaşamam
Tebrikler dost şansın bol olsun daha iyi meblağ lat alırsınUlaşamam
Başi sag olsun@Hayroo dostumuz durumu uygun değil vefat nedeniyle, kendisi ne zmn bana ulaşırsa bende dostlara ulaşırım bilginiz olsun
Başı sağ olsun inşallah 🙏🏻@Hayroo dostumuz durumu uygun değil vefat nedeniyle, kendisi ne zmn bana ulaşırsa bende dostlara ulaşırım bilginiz olsun
İyi sendenMentin naber
Canın sağolsunUlaşamam
Bak güzel kardeşim herkesin zor zamanları oluyor hepimizin paraya ihtiyacı var ama yeri burası değil umarım kısa zamanda bulursunCanın sağolsun
Sen niye açıklama yapma gereği duydun senlik bi durum yokkiBak güzel kardeşim herkesin zor zamanları oluyor hepimizin paraya ihtiyacı var ama yeri burası değil umarım kısa zamanda bulursun
Tahir baba ben yaptım işte öyleSen niye açıklama yapma gereği duydun senlik bi durum yokki
Tebrikler gaddarım ilaç gibi olmuşturBakiye @Hayroo dostumun.
Maçlar ortak
Gelirse 15k Lık kısmı benim.
Son zamanlarda destek atmış dostlarıma Kendi payımdan ulaşırım
Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 959293
Bazen konulardaki insanların yorumlarını okuyunca gerçekten dışardaki hayatın aynadaki yuz bulmuş halı dolaylı yönden dusunceliymis gibi görünüp aslında vampir olan çok genel anlamda konuştum şimdi biri lak diye atlar üzerine alınırSen niye açıklama yapma gereği duydun senlik bi durum yokki
Ne yaptım sankiBak güzel kardeşim herkesin zor zamanları oluyor hepimizin paraya ihtiyacı var ama yeri burası değil umarım kısa zamanda bulursun
🧐Bazen konulardaki insanların yorumlarını okuyunca gerçekten dışardaki hayatın aynadaki yuz bulmuş halı dolaylı yönden dusunceliymis gibi görünüp aslında vampir olan çok genel anlamda konuştum şimdi biri lak diye atlar üzerine alınır