Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Başakşehir Fenerbahçe'den 2 Golle 3 Puanı Kaptı

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135

Fenerbahçe Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Başakşehir ilk galibiyetini alırken Fenerbahçe ligde ilk kez yenildi.

Süper Lig'in 5. haftasında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Başakşehir 16. dakikada Okaka ve 90. dakikada Gulbrandsen'in golleriyle Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti.

Ligde ilk galibiyetini alan turuncu lacivertliler ilk kez de puanla tanışmış oldu. Son olarak ligde Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe ise ligde ilk kez kaybetti. Sarı lacivertliler 10 puanda kaldı.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,619
62,833
113
Tum hafta basaksehir ilk puanini fenerden alcak dediler dediler oylede oldu bide puanini degil puanlarini aldi.maci izledim ayni gecen senelerdeki cop fener gibiydi ama bence 1 maclik gecici bi durum bu

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
247
43
Tum hafta basaksehir ilk puanini fenerden alcak dediler dediler oylede oldu bide puanini degil puanlarini aldi.maci izledim ayni gecen senelerdeki cop fener gibiydi ama bence 1 maclik gecici bi durum bu
Ben pereira gelince takımdan umudum olmadığını söyledim adam takıntılı mesutu ya yedek bırakıyor ya da oyundan alıyor mesut olduğu sürece sorun yaşar takımda onca 10 numara oyuncu var mesut, zayhc, meyer, pelkas, mert hakan böyle kadromu olur sol bek, sağ bek yok iki tane orta saha alınıyor sol bek caner nasıl gönderilir novak'tan kötü oyuncumu, perriara rotasyon yaptım diyor 34 yaşındaki gustavo 8 maçtır oynuyor mesela crespo niye alındı mert hakan iyi oynadı bu maç yedek neresi yorgun zaten bir maç onuda 75 dakika oynamış sivas maçı pozisyon yok Başakşehir pozisyon yok çözüm bulamıyor mesela ikinci yarı dörtlüye dönüp değişik bir şey denese belki maç döner sabit devam ediyor bütün takımlar feneri çözmüş böyle giderse tren kaçacak her sene hüsran

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,619
62,833
113
Ben pereira gelince takımdan umudum olmadığını söyledim adam takıntılı mesutu ya yedek bırakıyor ya da oyundan alıyor mesut olduğu sürece sorun yaşar takımda onca 10 numara oyuncu var mesut, zayhc, meyer, pelkas, mert hakan böyle kadromu olur sol bek, sağ bek yok iki tane orta saha alınıyor sol bek caner nasıl gönderilir novak'tan kötü oyuncumu, perriara rotasyon yaptım diyor 34 yaşındaki gustavo 8 maçtır oynuyor mesela crespo niye alındı mert hakan iyi oynadı bu maç yedek neresi yorgun zaten bir maç onuda 75 dakika oynamış sivas maçı pozisyon yok Başakşehir pozisyon yok çözüm bulamıyor mesela ikinci yarı dörtlüye dönüp değişik bir şey denese belki maç döner sabit devam ediyor bütün takımlar feneri çözmüş böyle giderse tren kaçacak her sene hüsran
Aynen oyle cok caresizdik hic uretken degildi takim.umarim bidahaki maclarda degisen biseyler olur

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
247
43
Yorgunluktur umarım Fenerbahçe gibi bir klübün böylesine herkesin iyi olduğu bir ligde puan kaybetmesi ligin sonlarına doğru çok başını ağrıtır..
Yorgunluk bahane olsa sivas maçında yorgun değillerdi büyük takımsan yedeklerinde her an oynamaya hazır olmalı çözümü yok ve takıntılı adam bu yüzden başarılı olması imkansız yorgunluktan bahsedip şimdiye kadar burak kapacak, Crespo hiç oynatılmamış mesut zaten hiç 90 dakika oynamamış yine yedek bırakıyor takımda sorun çözecek bir adam var ona göre sistem yapması lazım sistemi çözüldü ve çözüm bulamıyor sivas ve başakşehir maçlarında sıfır pozisyon var 38 orta yapılmış madem öyle Türkiye'nin en iyi orta yapan adamı caner erkin adamı istemiyor 5 sene önce yaşadığı sorundan dolayı ilerde takımda çoğu oyuncuyla sorun yaşacağı kesin gönderdiği oyuncular ozan, thiam, caner aldıkları bunlardan iyi değil