Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başakşehir Yenilmez

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,813
3,732
113
Valla kardes yaşım 38 kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim hiçbir takım için gelmem ama kendini ve ne dediğini bilmez şuursuz ibineler ortaya çıkınca insan sinirleniyor
Çocuğa da fener forması giydirmissin 15 yaşına geldiğinde sinirden kel olacak ona acı bari 😀

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,206
3,175
113
98 yıldır futbol izlerim bu kadar net tahminim hiç olmadı
Hafta sonu Başakşehirin fenere yenilmesi benim su üzerinde yürümem kadar düşük olasılık
Oran da gayet iyi
tamam kanka hemen ewi arabayı satıp basıyorum başakşehire eğerki gelmesse donuna kadaar alırım donunudaa alırım ama

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,670
2,479
113
Fanatik GS li olarak eğer futbolun normal şartları olsa bende Başakşehir yenilmez derim ama ben FB den bir tepki olarak Başak maçını rahat alacagini düşünüyorum
2. Vermez Trabzon'a
Fener in Konya deplasmanı dhaa zor geçer
Ama Başaksehiri yenecegini düşünüyorum

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,350
7,227
113
Feğbe 0 Başaksehir 5
Konya 6 feğbe 1 (90+16 p talisca)

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
289
63
Teknik direktör değişimlerine oyuncular olumlu reaksiyon verebiliyor.
FB'nin kadrosu Galatasaray'a göre hafif kalsa da ligin üzerinde, bu maçı kazanabilirler.

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Madrid 5 isabet ceker oynadim uefa resmi sitesi 5 isabet yaziyor bazi yerler 4 yaziyor kupon kayip mi olur kazanc mi olur bilgisi olan varmi acaba

Ekli dosyalar

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Bir şutu defans oyuncusu cıkarmıştı omu silindi acaba ?
Valla ilk yari 1 isabet vardi izledim ikinci yari izlemedim maci uefa da 6 yazıyordu sonra 5 oldu mackolik tede 4 yaziyor normalde siteler uefa resmi sitesini baz alıyorlar da halen sonuçlanmadi kupon