Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başına Gelen

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,838
3,463
113
Ama cagirmislardi iki ayda birimi öyl bişey ben hiç gitmedim korona oldum derim dedim gercekten korona oldum öyle kapandı gitti
benimde eve kağıt filanda gelmedi aradıysalarda bilmiyorum suc ortagım bana dedi ben gittim denetim baslıcak diye bana mı yalan söyledi bende gittim bana dediler şuan izinler devam ediyor diye baslamadı dediler büyük ihtimalle arkadas dilekçe vermiş erkenden baslasın da diye

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,957
1,148
113
Kanka bu işleri bilmem ama bu adam 2018de ceza yemiş dimi bu adamı neden en geç 2019da içeri atmadın neden 7-8 sene sonra içeri atıyorsun bunu diyorum
İtiraz etmiştir ddosyasinina uzamistir infaz tarihi öyle olmuştur mahkemesi sürer en az 1 yıl o gelmez bu gelmez belli taktiklerde var uzatmak için mahkemeyi avukata dersin sen istifa et istifa eder 1 senede öyle eskiden istinaf yoktu Yargıtay en az 5 yılda geliyodu dosya ondandır

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,496
2,180
113
basit bir olay yüzüden 10 senesi çöp oldu.
işe girsen giremezsin,aile kuramazsın.
yitip giden hayatlar, insanın hiçbir degeri yok. devletlere,şirketelere sadece köle lazım.
it gibi çalış,bizi zengin et. bu istikrarı gösteremıyorsan,azıcık saparsan yoldan, içeri atarım,para cezalarına boğarım, hayatı sana zehir ederim diyor.
sistemle uyumsuz olursan hayatın cehenneme döner.
Kanka ceza tarihi neden şimdi 8 sene sonra birden buna ceza mı verelim dediler cezasını neden 2018de çekmedi basit bir olay bu

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,957
1,148
113
benimde eve kağıt filanda gelmedi aradıysalarda bilmiyorum suc ortagım bana dedi ben gittim denetim baslıcak diye bana mı yalan söyledi bende gittim bana dediler şuan izinler devam ediyor diye baslamadı dediler büyük ihtimalle arkadas dilekçe vermiş erkenden baslasın da diye
Olmaz öyle pandemide ne denetimi ona özel denetimmi yapicaklar sallamış gotten atmis arkadasin

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,496
2,180
113
İtiraz etmiştir ddosyasinina uzamistir infaz tarihi öyle olmuştur mahkemesi sürer en az 1 yıl o gelmez bu gelmez belli taktiklerde var uzatmak için mahkemeyi avukata dersin sen istifa et istifa eder 1 senede öyle eskiden istinaf yoktu Yargıtay en az 5 yılda geliyodu dosya ondandır
He yazık olmuş o zaman 2018de ki bir olay uzun zaman az değil

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,957
1,148
113
Kanka ceza tarihi neden şimdi 8 sene sonra birden buna ceza mı verelim dediler cezasını neden 2018de çekmedi basit bir olay bu
Dosya yoğunluğu var ondan o şimdi bile istinaf mahkemeleri olmaona rağmen yineuzun sürüyor Yargıtay çok geç geliyor karar karar veriyo kararın kesinleşmesi bile 8 ay sürüyor infaza düşmesi düşün gerisini sen

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,184
3,724
113
mahkeme islerini pek bılmıyorsun galiba.
en basit olaylar min 5 sene suruyor. ağır isliyor velhasıll.
benim de bir davam var 5 yıldır sürüyor,2 senedır ıstınafta.
yargıtay vs dersen 8 yıl basit bir dava.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,496
2,180
113
Dosya yoğunluğu var ondan o şimdi bile istinaf mahkemeleri olmaona rağmen yineuzun sürüyor Yargıtay çok geç geliyor karar karar veriyo kararın kesinleşmesi bile 8 ay sürüyor infaza düşmesi düşün gerisini sen
E devletten falan mı kontrol ediliyor böyle şeyler

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,496
2,180
113
mahkeme islerini pek bılmıyorsun galiba.
en basit olaylar min 5 sene suruyor. ağır isliyor velhasıll.
benim de bir davam var 5 yıldır sürüyor,2 senedır ıstınafta.
yargıtay vs dersen 8 yıl basit bir dava.
Kanka bir kaç kere gittim beraat ettim dosya kapandı tek duruşmada

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,837
12,322
113
basit bir olay yüzüden 10 senesi çöp oldu.
işe girsen giremezsin,aile kuramazsın.
yitip giden hayatlar, insanın hiçbir degeri yok. devletlere,şirketelere sadece köle lazım.
it gibi çalış,bizi zengin et. bu istikrarı gösteremıyorsan,azıcık saparsan yoldan, içeri atarım,para cezalarına boğarım, hayatı sana zehir ederim diyor.
sistemle uyumsuz olursan hayatın cehenneme döner.
Öyle Valla, 4 senedir sabit ne güzel işim vardı bu yüzden bu işten olursam daha ben illegalesiz iş nasıl bulayım insanları zorla yönlendiriyorlar haberleri ypk