Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başına Gelen

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Herkes girdi çıktı diyor giren birkaç kişiye sordum buralarda 1-10 gün arası diyorlar geneldede 1/3 diyolar
Yıllık ızın veya bır şeyler uydurman lazım gir çık ücretsiz için versinler olmadı en kötü

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,368
12,040
113
Yıllık ızın veya bır şeyler uydurman lazım gir çık ücretsiz için versinler olmadı en kötü
Öyle yapcam da tek derdim öğrenirler mi bi şekilde bu durumu yoksa yalan söylediğimden dolayı daha mahcup olurum

Yunusemrebas06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
451
290
63
Beyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Çalıştıgın yer özel mi

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,368
12,040
113
Yapay zekada böyle diyor diğer insanlar gibi

Ekli dosyalar

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,414
1,297
113
Reis bana polisler 1 hafta sürmez çıkarsın dediler savcılıktan evrak gelmesi 1 ayı geçti

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,858
3,266
113
Beyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Geçmiş olsun dost