- 317
- 148
- 43
Yıllık ızın veya bır şeyler uydurman lazım gir çık ücretsiz için versinler olmadı en kötüHerkes girdi çıktı diyor giren birkaç kişiye sordum buralarda 1-10 gün arası diyorlar geneldede 1/3 diyolar
Yıllık ızın veya bır şeyler uydurman lazım gir çık ücretsiz için versinler olmadı en kötüHerkes girdi çıktı diyor giren birkaç kişiye sordum buralarda 1-10 gün arası diyorlar geneldede 1/3 diyolar
Duydun mu dost bilginden mi söylüyorsun yoksa tahmini misen 1 aya anca çıkarsın dost çok geçmiş olsun
Yapay zekaya sor ıstersenDuydun mu dost bilginden mi söylüyorsun yoksa tahmini mi
Öyle yapcam da tek derdim öğrenirler mi bi şekilde bu durumu yoksa yalan söylediğimden dolayı daha mahcup olurumYıllık ızın veya bır şeyler uydurman lazım gir çık ücretsiz için versinler olmadı en kötü
kral biliyorum benim daayımadaa 10 gün dediler 2 aya çıktıDuydun mu dost bilginden mi söylüyorsun yoksa tahmini mi
Çalıştıgın yer özel miBeyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Girdi çıktı 4 günÖyle yapcam da tek derdim öğrenirler mi bi şekilde bu durumu yoksa yalan söylediğimden dolayı daha mahcup olurum
EvetÇalıştıgın yer özel mi
Bende ondan tırsıyorum biraz vallaReis bana polisler 1 hafta sürmez çıkarsın dediler savcılıktan evrak gelmesi 1 ayı geçti
Girdi çıktı olduguna eminsen kamuda çalışmıyorsan öğrenemezler ama girdi çıktı diye girip 15 20 gün yatarsan sıçarsın
dm at bekliyorumeminmisin 1/3 gün olduguna
Herkes öyle diyor dost ya sicilim temiz ilk defa bu olay varGirdi çıktı olduguna eminsen kamuda çalışmıyorsan öğrenemezler ama girdi çıktı diye girip 15 20 gün yatarsan sıçarsın
Ceza eski 4. Gün çıkarsın pazartesi teslim olHerkes öyle diyor dost ya sicilim temiz ilk defa bu olay var
Hükümlü olmadığın sürece sabikan olmaz dostHerkes öyle diyor dost ya sicilim temiz ilk defa bu olay var
reis bana dm atarmisinHerkes girdi çıktı diyor giren birkaç kişiye sordum buralarda 1-10 gün arası diyorlar geneldede 1/3 diyolar
Geçmiş olsun dostBeyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Kapalı dmnreis bana dm atarmisin
Öyle yapcam pzt giricemCeza eski 4. Gün çıkarsın pazartesi teslim ol