- 12,621
- 9,187
- 113
Senden çok şikayetcilerTüpçü Napiyorsun tupcu
Senden çok şikayetcilerTüpçü Napiyorsun tupcu
Yav nebilim ben adamın yaşını kokluyarakmi bulumYa olm 20 yasındasın abin yaşında ki adamlara biraderli falan konuşma
Kim şikayetçi tupcuSenden çok şikayetciler
Tumbet harici günler de bisey ekleyir mu kanka sanaBaskette devam m i
Şimdilik evde oturuyorum güzel bir para bulursam rezidansa çıkmayı düşünüyorum ama kira olarak tabi yövmiyeci adamım almaya gücüm yetmezNerde oturuyorsun birader
İsim vermemKim şikayetçi tupcu
Ozaman Kasımpaşa derim tüpçü onlaraİsim vermem
Bu kadar açıklama yapmana gerek yoktuŞimdilik evde oturuyorum güzel bir para bulursam rezidansa çıkmayı düşünüyorum ama kira olarak tabi yövmiyeci adamım almaya gücüm yetmez
bilgisarda etiket atmayı unuttum kafa gitti bi an iyi yaptın knk gelsin gardaşım
Bol bol şanslar dostİlk adımı kendim takip ettim ikinci adım sizde...
Dip not:Maç uzadı 4 sayıya wonlarız.
500 evler tarafı iyidirŞimdilik evde oturuyorum güzel bir para bulursam rezidansa çıkmayı düşünüyorum ama kira olarak tabi yövmiyeci adamım almaya gücüm yetmez
Ekliyor knk en son 1 hafta önce bakiye sifirdi.4996 TL para eklemiş.Tumbet harici günler de bisey ekleyir mu kanka sana
Sende haklısınYav nebilim ben adamın yaşını kokluyarakmi bulum
Ben tanımasam bile insanları ciddiye alıyorum tavsiye ederimBu kadar açıklama yapmana gerek yoktu
Bende çok oynadım geçen ay baya da kayıp oldu hiç bisey eklemediEkliyor knk en son 1 hafta önce bakiye sifirdi.4996 TL para eklemiş.
Parası varsa gelsin yoksa gelmesin mednkeskdkbilgisarda etiket atmayı unuttum kafa gitti bi an iyi yaptın knk gelsin gardaşım
Bol şans canomİlk adımı kendim takip ettim ikinci adım sizde...
Dip not:Maç uzadı 4 sayıya wonlarız.
Kanka çok kaybın olacak ya aylık 100 bin kaybın olacak çekim yatırım değil farkı 100 bin olacakBende çok oynadım geçen ay baya da kayıp oldu hiç bisey eklemedi
Sağlık olsunŞimdilik evde oturuyorum güzel bir para bulursam rezidansa çıkmayı düşünüyorum ama kira olarak tabi yövmiyeci adamım almaya gücüm yetmez
Kirli çıkı diyorlar onun için ama bilemedim tabiParası varsa gelsin yoksa gelmesin mednkeskdk