Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Batık Kredileri Yapılandırma

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,345
1,069
113
Nisan ayında işimden ayrılmak durumunda kaldım Akbankta ödediğim 5 kredi vardı toplam 320.000 anaparası kaldı şu an mayıs ve haziran ayını tazminatım ile ödedim ama şu an çok zor durumdayım bu 5 krediyi aynı anda yapılandırma yapabilir miyim 18 veya 24 ay olacak şekilde aylık ödemesi 20 25.000 olsa ödeyebilirim bu ay gecikmeye düşeceğim yakın zamanda yapılandırma yapan varsa nasıl oluyor yazabilir mi

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
138
43
Bankayı arıyorsun sıkıntını anlatıyorsun yapılandırma yapmak istiyorum diyorsun tüm kredilerini toplayıp toplam miktar üzerinden tek krediye dönüyor onlar sana su kadar ay ve miktsrı söylüyorlar. Sana ne kadar ödeyebilirsin diyede soruyorlar. Akbanktan çok yapılandırma yaptım biliyorum.

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,266
25,084
113
Dostum her açtığın konuda kredi muhabbetin vardı. Az çok görüyoruz bı ara 200 k bandında yakaladın o zaman kapatsaydın borçları keşke . 2 iken 5 olmuş kredin . Tazminatı yakmış gibi olmuş. Umarım çözersin durumunu

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,345
1,069
113
Dostum her açtığın konuda kredi muhabbetin vardı. Az çok görüyoruz bı ara 200 k bandında yakaladın o zaman kapatsaydın borçları keşke . 2 iken 5 olmuş kredin . Tazminatı yakmış gibi olmuş. Umarım çözersin durumunu
Sorma dost 2023 de bitane çektik kartopu gibi büyüdü iş gitmese sorunum yoktu aralıkta bitiriyordum hepsini