- 2,881
- 506
- 113
Bekliyoruz kardrsim@Batuhan2525 10 kişiyi seciyom
Bekliyoruz kardrsim@Batuhan2525 10 kişiyi seciyom
Hay maşallahTeşekkür batu paran uğurluymuş
Ekli dosyayı görüntüle 963746
Kesene bereketBEYLER ŞİMDİ KİMSE BİR MESAJ YAZMASİN LÜTFEN 10 KİSİ SEÇİYORUZ @ÖmerBaba MESAJ ATAN KİSİLER OLURSA rollingeten sayilmicak baba şimdi 10 kişi SEC 200 dagitacaz sonra diğer ROLLİNG açıyoruz
Yolla@Batuhan2525 10 kişiyi seciyom
Oo Oo TebriklerTeşekkür batu paran uğurluymuş
200 olmaz dost 5 500 yapBEYLER ŞİMDİ KİMSE BİR MESAJ YAZMASİN LÜTFEN 10 KİSİ SEÇİYORUZ @ÖmerBaba MESAJ ATAN KİSİLER OLURSA rollingeten sayilmicak baba şimdi 10 kişi SEC 200 dagitacaz sonra diğer ROLLİNG açıyoruz
Kesene bereketBEYLER ŞİMDİ KİMSE BİR MESAJ YAZMASİN LÜTFEN 10 KİSİ SEÇİYORUZ @ÖmerBaba MESAJ ATAN KİSİLER OLURSA rollingeten sayilmicak baba şimdi 10 kişi SEC 200 dagitacaz sonra diğer ROLLİNG açıyoruz
Alanlar almasın @Batuhan2525BEYLER ŞİMDİ KİMSE BİR MESAJ YAZMASİN LÜTFEN 10 KİSİ SEÇİYORUZ @ÖmerBaba MESAJ ATAN KİSİLER OLURSA rollingeten sayilmicak baba şimdi 10 kişi SEC 200 dagitacaz sonra diğer ROLLİNG açıyoruz
Fb kullanmadan çekime izin verirler miAkgül aferin la helal sana 11 oran 🍀
Beyler kimse buraya yazmasın artık beklemede kalın 10 kişi SEC dost buraya yaz konuya LÜTFEN KONUYA YAZMAYİN ARTİK DİĞER ROLLİNGE GECECEX BASKA KONUDA@Batuhan2525 10 kişiyi seciyom
200 kim ne yapacak 5 kişi 500 hem daha yararlı olur200 olmaz dost 5 500 yap
HqhahahgahHaaBEYLER ŞİMDİ KİMSE BİR MESAJ YAZMASİN LÜTFEN 10 KİSİ SEÇİYORUZ @ÖmerBaba MESAJ ATAN KİSİLER OLURSA rollingeten sayilmicak baba şimdi 10 kişi SEC 200 dagitacaz sonra diğer ROLLİNG açıyoruz
Ben farkı 7-8 sayıya düşürebilir diye düşündüm olmadı. Senin dediğin gibi saldılar kapatmayağı içinFark olduğu için ev bir yerde salacaktı zaten son atakta da öyle oldu
Kesene bereket Batu dost bakalım bu dağıtımda seçilecek miyiz bu sefer talih gülecek miBEYLER ŞİMDİ KİMSE BİR MESAJ YAZMASİN LÜTFEN 10 KİSİ SEÇİYORUZ @ÖmerBaba MESAJ ATAN KİSİLER OLURSA rollingeten sayilmicak baba şimdi 10 kişi SEC 200 dagitacaz sonra diğer ROLLİNG açıyoruz
Aynı şekil 11 oranı iddia.com da sallama kuponda tutturdum ama 88 lira attığım için az geldi...Teşekkür batu paran uğurluymuş
Caniyyimmm,,tmm bekliyozz,,BEYLER ŞİMDİ KİMSE BİR MESAJ YAZMASİN LÜTFEN 10 KİSİ SEÇİYORUZ @ÖmerBaba MESAJ ATAN KİSİLER OLURSA rollingeten sayilmicak baba şimdi 10 kişi SEC 200 dagitacaz sonra diğer ROLLİNG açıyoruz
Ömer bana aralıksiz takip ettim bakarsan göreceksin bizi unutma@Batuhan2525 10 kişiyi seciyom