- 4,532
- 812
- 113
Simdi yeni kupon gelir mi ÖmerBabaLa rasgele seçtik şimdi çıkmaz diğerinde çıkar 200 TL alt tarafı
Simdi yeni kupon gelir mi ÖmerBabaLa rasgele seçtik şimdi çıkmaz diğerinde çıkar 200 TL alt tarafı
Çoktan dm'ye yaktım Bizden hızlısı mezarda benim at dedi ApocanOna göz koyma benim o![]()
Azra hanım saolsun halletti😂İptal ettiler mi problem varsa çözelim.
Yolunda a.şKüsürat çok tatlı duruyor
Tamam göndereceği zaman bana vereceği 200 sana veririm sıkma canını 200 TL alt tarafıRastgelesimi var bak ilk rolu açtığında beri sn sn takip ediyorum beni listeye almıyorsun benden sonra görenler listede
Sizin kadar olmasa da yolumuzdayız Adam bana Değme at dedi bunu yazmasan bile küsurat tatlı yine atacakYolunda a.ş
Ulan neden kayıp listesi yapayım maç vereyim kazan mutlu ol@wasil en iyi kayıp bonusları listelersen dm yakarım🔥🔥🔥
Neyi? 😂Azra hanım saolsun halletti😂
Azra’nın pıttığına gurban öyleyse daim olsun.Azra hanım saolsun halletti😂
Şaka yapıyorum afiyetSizin kadar olmasa da yolumuzdayız Adam bana Değme at dedi bunu yazmasan bile küsurat tatlı yine atacak
Sakin ol dostum gelince bilgi verir bekle az@Batuhan2525 başkan sana mı atacağız iban bana bir yazar mısın özelden ben yazamıyorum
300 atiyimda sabah iki simit yerimUlan neden kayıp listesi yapayım maç vereyim kazan mutlu ol![]()
Dumanlı abla aradı beni ordan öksürmekten konuşamıuordu awAzra’nın pıttığına gurban öyleyse daim olsun.
Roma minimum %20 veriyor haberin olsun@wasil en iyi kayıp bonusları listelersen dm yakarım🔥🔥🔥
Adamsın Siz de kazanınŞaka yapıyorum afiyet
Bak işte böyle gel bana300 atiyimda sabah iki simit yerim
eyw hak ediyorsam gönderirsin bak kontrol et etmiyosamda gerek yok @ÖmerBabaTamam göndereceği zaman bana vereceği 200 sana veririm sıkma canını 200 TL alt tarafı
Roll açacan ama prenses yolu yokBak işte böyle gel bana![]()