Bahtına ne çıkarsaKul kaderini yaşar Allah'ını sevdiğim
Bahtına ne çıkarsaKul kaderini yaşar Allah'ını sevdiğim
Sen iyi bi adama benziyorsun bu roll actirda ortalık senlensinKul kaderini yaşar Allah'ını sevdiğim
o biliyoNeyi takip etsin
Senin ödül aldığın gibi yani 😂😂😂siki takip et ama tamam mı![]()
BaşarılarıMerahaba beyler 10k kasa hedef ana para tamamlama
BEYLER HERKES İNSAN GİBİ LÜTFEN KONUYA HAKİM OLSUN ÖZELDEN ULASACAM YİNE SİZLERE @Shellac KESİN TALİMATİ yoksa ban yiyecem o yüzden sizlerden ricam insan gibi kazanalım ulaşacağım özelden
Kardeşim duydum ki zenginlemişsin iyi geceler sevindim 🍀❤Kul kaderini yaşar Allah'ını sevdiğim
Espri yapmaya çalıştı. Takip ettiği gibi takip etmemizi istiyor 😂😂😂Neyi takip etsin
Ameroo param nerde loo 😂😂😂Kul kaderini yaşar Allah'ını sevdiğim
Bol şansMerahaba beyler 10k kasa hedef ana para tamamlama
BEYLER HERKES İNSAN GİBİ LÜTFEN KONUYA HAKİM OLSUN ÖZELDEN ULASACAM YİNE SİZLERE @Shellac KESİN TALİMATİ yoksa ban yiyecem o yüzden sizlerden ricam insan gibi kazanalım ulaşacağım özelden
birşeyi de yanlış anlamayın kardeşim aklınız hep şeye çalışıyo ayıp ayıpEspri yapmaya çalıştı. Takip ettiği gibi takip etmemizi istiyor 😂😂😂
Yok vallHa abi yemin olsun açlıktan kuru ekmek yedim Batu beni rol açıyor diye etkiket yaptı millet dmden para yazıyor açlıktan nefesimiz kokuyorKardeşim duydum ki zenginlemişsin iyi geceler sevindim 🍀❤
Yok vallHa abi yemin olsun açlıktan kuru ekmek yedim Batu beni rol açıyor diye etkiket yaptı millet dmden para yazıyor açlıktan nefesimiz kokuyor
😃Yok vallHa abi yemin olsun açlıktan kuru ekmek yedim Batu beni rol açıyor diye etkiket yaptı millet dmden para yazıyor açlıktan nefesimiz kokuyor
Yaw sen siki takip edip ödül almadın mı 😂😅🤣birşeyi de yanlış anlamayın kardeşim aklınız hep şeye çalışıyo ayıp ayıp
Ah Ömer babaaa ahYok vallHa abi yemin olsun açlıktan kuru ekmek yedim Batu beni rol açıyor diye etkiket yaptı millet dmden para yazıyor açlıktan nefesimiz kokuyor
O yüzden mi ney çalamıyorsun nefes kokunu kimse almasınYok vallHa abi yemin olsun açlıktan kuru ekmek yedim Batu beni rol açıyor diye etkiket yaptı millet dmden para yazıyor açlıktan nefesimiz kokuyor