- 1,178
- 1,653
- 113
NEDİM VALLA GARDAŞİM HAKLİSİNKanka ona bakarsan 10 sene önce çeyrek alıyordu millet 300 liraya ne alakası var ben dostlarıma 1000 den aşağı atmıyorum artık aq ülkeyi bu hale getirenler utansın 😂
NEDİM VALLA GARDAŞİM HAKLİSİNKanka ona bakarsan 10 sene önce çeyrek alıyordu millet 300 liraya ne alakası var ben dostlarıma 1000 den aşağı atmıyorum artık aq ülkeyi bu hale getirenler utansın 😂
Canın nası istiyorsa öyle yap kardeşimIzle o zaman her param oldugunda roll acacam
2 aydir burdayim her rolu takip ediyorum nerdeyse 2 ayda 2 kere odul aldim. 2 sindede sigara falan aldim. Seni anliyorum ama bana para avcisi gibi bir ithamda bulunman yanlis ben esref abinin kuponunu takip ederkende diyorum sigara dfalan alicam diye.
Gerci her ne olursa olsun 2 kere odul alsamda roll acmam lazimdi galiba.
simdi bir kayip bonusum var ordan 500 alabilirsem 2 kisilik roll acacam.
Kankam rolling yaptım öncesinde 5 kişiye 500 şu 6 kişiye yolladım emin ol bu ROLLİNGE oyledi ama talep çoktuYav yap şunu 500 200 ney yav
Bilader yorum atiyoz sana cevap vermin ha cevap verseneNEDİM VALLA GARDAŞİM HAKLİSİN
La geçen rollingde takip ettik okadar sen tuttun iki mesajli kişilere attın eywKankam rolling yaptım öncesinde 5 kişiye 500 şu 6 kişiye yolladım emin ol bu ROLLİNGE oyledi ama talep çoktuzamanımız çok eveallah ilerileyen saatlerde yapaeiz
Minesota - denver da roll acma ihtimalin varsa ben turk kahvesi yapicam kendime.NEDİM VALLA GARDAŞİM HAKLİSİN
Ne içtin bugünMinesota - denver da roll acma ihtimalin varsa ben turk kahvesi yapicam kendime.
kayip bonusumdan ben kazanirsam o mac icin acicam
80 kayip bonusu aldim simdi atlanta ile 160 oldu 500 olsun minesota denver Takip edicez ama kazanamazsam sen ac reis uyumazsan.
Eyv dedigim gibi ne olursa olsun bana erkenden haber vermeni taktir ettim. O yuzden tesekkur ederim. Oyunlarinda bol kazanclarCanın nası istiyorsa öyle yap kardeşim
Sence?Ne içtin bugün
Bol köpüklü Türk kahvesiSence?
Sorun yok kralBeyler ödeme bekliyorum biliyorsunuz gece çekimleri uzun sürüyor gelince @ÖmerBaba dağıtım yapacak top onda kimsenin bir yere kaçtığı yok RELAX
Bol şanslar dostumBol şans reis hayvan gibi kazanalım.
Yazılar ufalmış kaf dağından indin miDostum kimseyle ben rekabet içinde değilim
Bol köpüklü Türk kahvesi
Bi 500 e sevgisini kazanırsın kardeşim hahdhCanın nası istiyorsa öyle yap kardeşim
Tam benim kafadasin emre🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vay aw ben çok kötü bi insanmışım senin şurda anlattığına göre. Dostum ben sana niye takip etme dedim daha 1-2 gün önce zaten ödül aldın benden doğru mu? Ödül avcılarına karşı bi garezim var benim bu forumda ödülü alan kayıyo ne kendi bi paranızla etkinlik açarsınız ne kimseye faydanız dokunur. Ondan takip etme dedim
Ateşle deveciye ordan 2000NEDİM VALLA GARDAŞİM HAKLİSİN
Boş yapma kardesım ödülüm nerede🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vay aw ben çok kötü bi insanmışım senin şurda anlattığına göre. Dostum ben sana niye takip etme dedim daha 1-2 gün önce zaten ödül aldın benden doğru mu? Ödül avcılarına karşı bi garezim var benim bu forumda ödülü alan kayıyo ne kendi bi paranızla etkinlik açarsınız ne kimseye faydanız dokunur. Ondan takip etme dedim
Yav adam bi de trip atıyo kafayı yicem valla 1 gün önce ödül almış benden iyi ben hep sana çalışırım burda yok ya ne güzel dünya 🤣🤣Tam benim kafadasin emre
Kendinden bahsetme bilader herkes senin gibi degil rahatina bakBi 500 e sevgisini kazanırsın kardeşim hahdh