Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Batuhan2525 / Kasa 10k 5 Kişi 500 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,532
812
113
Yav adam bi de trip atıyo kafayı yicem valla 1 gün önce ödül almış benden iyi ben hep sana çalışırım burda yok ya ne güzel dünya 🤣🤣
Lan kardas niye sadece olumsuz yorumu goruyorsun. Sana ayni paragrafta diyorum ki erkenden soylemenide takdir ettim. En azindan bosa takip etmemis oldum. Bol kazanclar diliyorum. Naptik kufur mu ettik kardas

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,743
31,362
113
Senle tanismiyoruz hic muhabbetimizde olmamisti ama bana “takip etme diyip” yol verdin. Senin hakkinda hem iyi dusunuyorum hem kotu.
tanismiyorken bosa takip etme demen beni hic odule dahil etmemen bence yanlis ama bana erkendenn haber vermende iyi. Bosuna takip etmemis oldum en azindan. Ezelin eysana besledigi garip duygularin benzerini sana besliorm seviomuyum sevmiomuyum belli degil ne yaptin bana dost?
@Ezel345 senle ne alakası var kardeşim bunun 😂😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,968
62,078
113
Yav adam bi de trip atıyo kafayı yicem valla 1 gün önce ödül almış benden iyi ben hep sana çalışırım burda yok ya ne güzel dünya 🤣🤣
Bnde ayni senin sekil yapiyorum sadece odul kovalayan takip etmesin diyorum.sozum o arkadasa degil genel olarak benim fikrim bu.simdi burda roll takip eden adam kumarbaz adamdir bu adam her zaman roll takip ediyorsa kumarda oynuoyrdur ama bigun gelip burda kupon paylasmaz roll acmaz niye?cunku onlar uyanik biz salagiz onlar kimseye odul atmazlar sadece odul kopartirlar kendi kumarlari arka planda doner.parasi varken ortalikta gorunmez para bitince hemen ilk rollinge katilir takip eder odul atmazsanda kavga cikartirlar.forumun %90i bu model %10u senin modelinden

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
3,569
113
Bnde ayni senin sekil yapiyorum sadece odul kovalayan takip etmesin diyorum.sozum o arkadasa degil genel olarak benim fikrim bu.simdi burda roll takip eden adam kumarbaz adamdir bu adam her zaman roll takip ediyorsa kumarda oynuoyrdur ama bigun gelip burda kupon paylasmaz roll acmaz niye?cunku onlar uyanik biz salagiz onlar kimseye odul atmazlar sadece odul kopartirlar kendi kumarlari arka planda doner.parasi varken ortalikta gorunmez para bitince hemen ilk rollinge katilir takip eder odul atmazsanda kavga cikartirlar.forumun %90i bu model %10u senin modelinden
İmza kaşe mühür ne varsa bastım abi bu paragrafına. Bi zaman sonra kendini enayi yerine koyuyosun bu türlerden dolayı

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,743
31,362
113
Dediğin doğru ama oran yanlış yüzde 95 rahat vardır abi 😂😂

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,604
24,585
113
Ben burda etkinlik açıp para dağıtmaya karşıyım şahsen kazandığımda 4-5 kişi var onlara atmayı tercih ediyorum o 4-5 kişi de kazandığında bana atmayı tercih ediyor bu ticaret teklif istek yada bana para at demekle olmuyor patlak mısın sorusu ile geliyor genelde

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,968
62,078
113
İmza kaşe mühür ne varsa bastım abi bu paragrafına. Bi zaman sonra kendini enayi yerine koyuyosun bu türlerden dolayı
Ben koydurmuyorum iste.simdi sana bu modellerin nicklerini saysam sayarimda gerek yok ama hepsini biliyorum.bak mesela bu kedi nickli arkadas burda para sacti bi ara zirt birt odul dagitti ama emin ol 10 kisiden 1 kisi belki bnde bugun var bnde sana atayim demistir 9u yamyamspor.odulu alan kayboluyor yeni bi rolling acilinca damliyor foruma 😁 .mesela suan ben etkinlik acabilsem cogu benim konuma gelemez gelse bile onlara atmam sana atarim kedi ppli arkadasa atarim hamzaya atarim siz olunca paylasan adamsiniz benimle paylasmaniz mevzu deil benimle deil onunla paylasiyorsuan bu iyi niyetini gosterir zaten.o yamyama neden atip kendimi enayi yerine koydurayim ve onun uyanikligina destek olayimki.neyse salla bu konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...