Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Batuhan2525 / Kasa 10k 5 Kişi 500 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,968
62,078
113
Valla doğru söylüyorsun ama benim burda öyle 3-4 arkadaşım var konusuna gelmesek bile kazanç halinde hep birbirimizi görürüz mesaj bile atmayız mesela. Bi çok kişiye de param geçmiştir bu forumda ödül olarak ama hiçbirinden geri dönüş yok olmasın önemli değil ben dostlarımla mutluyum ödül avcıları uzak dursun yeter
Ben seni yeni yeni gormeye basladim bu 2. Hesabinmi bilmem ama para alisverisi olan her yerde sikinti ve anlasmazliklar vardir kardes.bide cok degisik karakterler var burda bildigin dolandiriciyi bile savunanlar var parasi var diye.ben agzim acik saskinlikla bakiyorum.kimisi etkinlik aciyor is dagitimangelince ortada yok.kimisini etkinlik aciyor kazaninca kayboluyo 1 hafta sonra geliyo cenazem vardi diyor.ulan onlarin yzunden gercek cenazesi olanada inanamiycaz 😁forum burda etkinlik acti cok kisiye odul vardi forum dediki ali sana atalim sen dagit parayi adam onu bile alip kacti ben buldum gittim konustum aldik parayi ve o adam suan aktif uye geziyor buralarda.sen adama 4 kere atarsin o sana 1 kere atar 2. Kez sorarsin yok ceker 1 saat sonra cekim paylas sayfasinda 50k cekimini gorursun hir cikar 2 kisi arasindaki mevzuda 1 kisi haklidir ama haksiz olan haksizligi kabullenmeyi beceremedigi icin küsluk olur o sana her yazdiginda atarsin o kazaninca sinyal yaptiginda hayirdir kardes sana borcum mu var der.ayni kafada insanlari yakalamak kolay degil bu ortamda.

akgul383

Kimseyi bekleme,işi düşen yetişir zaten
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,313
6,146
113
Sizce noldu tahmin edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...