- 19,591
- 4,044
- 113
Gördemedim akraba la o kadar çok kişi varki adamn yazdığını bile göremiyorum aq🤣Akraba kupon sonuçlansın dedi ya adam 😂
Gördemedim akraba la o kadar çok kişi varki adamn yazdığını bile göremiyorum aq🤣Akraba kupon sonuçlansın dedi ya adam 😂
Ben iyi sovüyom valla hele bugün Lakers beni mal etti or son 20 saniye ev saldı maci gerizekalı Lakers faul yaptı 19 da bitti farkYaparlar abim onlar olmazsa biz kimin anasına sovucez birde o yönden bak
Bol şansEvet babalar vurgunlar yapıldı çekilişle kazananlara ödemeleri her gün @ÖmerBaba sponsorluğunda yollamaya devam ediyoruz yine FORUM KURALLAR DOĞRULTUSUNDA ROLLİNGE başlayıp ödemeleri @ÖmerBaba bu gönderiyi takip edenler arasından 5 kişiye sizlere iletecektir.
WARAN 1 WONEkli dosyayı görüntüle 964793
Hazır kuponu beklerken bir hikâye... Ömer father@Batuhan2525 şal maçı millet aç para yok su yok kıtlık kapıda
Yalan yaVallahi la o kredi çekip oynuyo diye duydum olandan yiyo
SeverizHazır kuponu beklerken bir hikâye... Ömer father
SıkıntıVallahi la o kredi çekip oynuyo diye duydum olandan yiyo
O daha kötü ya düşdümü bide buradakiler koyar tekme nankör çokVallahi la o kredi çekip oynuyo diye duydum olandan yiyo
şampiyonlar ligiForuma bak ya Ramiz amcalar Ömer Babalar tupculer picigettolar Allah'ım esirgesin.
Ben sana bilgi geçerim akraba kıyağı 😏Gördemedim akraba la o kadar çok kişi varki adamn yazdığını bile göremiyorum aq🤣
Kupon sonuclanmadikimper bitmeli@Batuhan2525 şal maçı millet aç para yok su yok kıtlık kapıda
Kolsuz rockets yendi mı dünBen iyi sovüyom valla hele bugün Lakers beni mal etti or son 20 saniye ev saldı maci gerizekalı Lakers faul yaptı 19 da bitti fark
Görünmüyor pek hayırlısı olsunEşref nerelerde adamıda yediler iflası çektirdiler
Kesene bereket reisim 👑PİTTİGİNİZİ yerim hepinizin 🤣🤣🤣🤣 bekleyin gardaşsss canınızı yerem BU ÖDÜLLER ŞANLI ERZURUMSPORUMUN ŞAMPİYONLUK HEDİYELERE HERKESE HER GEÇEN GÜN YARDIMCI OLACAZ SADECE SABIR @ÖmerBaba @RamizAmca