- 88,959
- 17,518
- 113
Kendi seçecek herhalde
Kazancın daim olsun @Batuhan2525Won yapıldı çekim verildi toteminiz ve şansınız için teşekkür ederim beni bilen biliyor daha önceleri kalkıp da o arkadaş ödül yollamadı diye bazı arkadaşlar hakkımızda şikayetlerde bulunmuş ama bizler hiçbir şekilde öyle bir insan değiliz şu zor günlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ve geçen haftaki gibi bu hafta da yardımcı olacağım bu gönderiyi beğenenler arasından 5 kişiye 500 2 kişiye de 250 TL yollayacağım gönderdiğim kişiler yorum yaparsa da memnun olurum teşekkürler tekrardan
Ama belli olmazSans Yok bizde
İyiyiz kral adam belki bize cikar bakalım kovaliyoruziyiyiz ahmedim sen nasılsın
Sorunlar var ahmedim hal olur inşallahNiye apo amcam yav
Yorumlardan seçecek dostum buda sorumu@Batuhan2525 kişileri nasıl belirleyexen
Afiyet olsun reisSu içiyorum o zaman ben
Kesene bereket dost tebriklerWon yapıldı çekim verildi toteminiz ve şansınız için teşekkür ederim beni bilen biliyor daha önceleri kalkıp da o arkadaş ödül yollamadı diye bazı arkadaşlar hakkımızda şikayetlerde bulunmuş ama bizler hiçbir şekilde öyle bir insan değiliz şu zor günlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ve geçen haftaki gibi bu hafta da yardımcı olacağım bu gönderiyi beğenenler arasından 5 kişiye 500 2 kişiye de 250 TL yollayacağım gönderdiğim kişiler yorum yaparsa da memnun olurum teşekkürler tekrardan
He rastgeleYorumlardan seçecek dostum buda sorumu
@Shellac dosttan destek bekliyorum sizlerde yazarsqniz o yapsin@Batuhan2525 kişileri nasıl belirleyexen
tebriklerWon yapıldı çekim verildi toteminiz ve şansınız için teşekkür ederim beni bilen biliyor daha önceleri kalkıp da o arkadaş ödül yollamadı diye bazı arkadaşlar hakkımızda şikayetlerde bulunmuş ama bizler hiçbir şekilde öyle bir insan değiliz şu zor günlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ve geçen haftaki gibi bu hafta da yardımcı olacağım bu gönderiyi beğenenler arasından 5 kişiye 500 2 kişiye de 250 TL yollayacağım gönderdiğim kişiler yorum yaparsa da memnun olurum teşekkürler tekrardan
Güzel kazanç dostWon yapıldı çekim verildi toteminiz ve şansınız için teşekkür ederim beni bilen biliyor daha önceleri kalkıp da o arkadaş ödül yollamadı diye bazı arkadaşlar hakkımızda şikayetlerde bulunmuş ama bizler hiçbir şekilde öyle bir insan değiliz şu zor günlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ve geçen haftaki gibi bu hafta da yardımcı olacağım bu gönderiyi beğenenler arasından 5 kişiye 500 2 kişiye de 250 TL yollayacağım gönderdiğim kişiler yorum yaparsa da memnun olurum teşekkürler tekrardan
OlabilirHe rastgele
Evet kendi seçecekKendi seçecek herhalde
Çekiliş mi olacak@Shellac dosttan destek bekliyorum sizlerde yazarsqniz o yapsin
Çekiliş olmaz gibi dost sen seç der gibi o da@Shellac dosttan destek bekliyorum sizlerde yazarsqniz o yapsin
yapmaz kardeşim o konu çekiliş konusu değil sen seçeceksin o da ayısını diyecek sana@Shellac dosttan destek bekliyorum sizlerde yazarsqniz o yapsin
Çekiliş mi yoksa sen mi sexeceksin abi@Shellac dosttan destek bekliyorum sizlerde yazarsqniz o yapsin
İns apo amca herşey gönlünce olsunSorunlar var ahmedim hal olur inşallah