- 21,408
- 3,382
- 113
O zman listeyi smdi kapatalım dost gören gelir cnku@Shellac dosttan destek bekliyorum sizlerde yazarsqniz o yapsin
O zman listeyi smdi kapatalım dost gören gelir cnku@Shellac dosttan destek bekliyorum sizlerde yazarsqniz o yapsin
Daim olsun batu gecen seferden biz kaldıkWon yapıldı çekim verildi toteminiz ve şansınız için teşekkür ederim beni bilen biliyor daha önceleri kalkıp da o arkadaş ödül yollamadı diye bazı arkadaşlar hakkımızda şikayetlerde bulunmuş ama bizler hiçbir şekilde öyle bir insan değiliz şu zor günlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ve geçen haftaki gibi bu hafta da yardımcı olacağım bu gönderiyi beğenenler arasından 5 kişiye 500 2 kişiye de 250 TL yollayacağım gönderdiğim kişiler yorum yaparsa da memnun olurum teşekkürler tekrardan
Yaparsa eğer hakka girmeyiz kanka onun yapmasını isterimÇekiliş mi olacak
Rastgele değil , hoşuna giden profil olur , yazı olur , emeoji olur falan filan yani Hakannn ne olsun istiyorsunn😍He rastgele
Hayırdır kuşun mu kayboldu ApoSorunlar var ahmedim hal olur inşallah
Yazın @Shellac dost yardımcı olsun çekilişeO zman listeyi smdi kapatalım dost gören gelir cnku
Dostum kendin seç çekiliş konusu olarak açmadın seç birilerini gönder@Shellac dosttan destek bekliyorum sizlerde yazarsqniz o yapsin
Sende seçebilirsinYaparsa eğer hakka girmeyiz kanka onun yapmasını isterim
İstersen beğeni listesini sen al arka planda kendin yap çekilişi çıkanlara gönderYaparsa eğer hakka girmeyiz kanka onun yapmasını isterim
gelirse çekiliş konusu olmadıgı için ilgilenmez moderatorler dostum kendin özelden ulaşman lazım@Shellac dosttan destek bekliyorum sizlerde yazarsqniz o yapsin
Ban yerİstersen beğeni listesini sen al arka planda kendin yap çekilişi çıkanlara gönder
Kazancın daim olsun dostYazın @Shellac dost yardımcı olsun çekilişe