- 88,988
- 17,728
- 113
E n'olacakÖmer baba bu saatte gelmez sabah 7 gibi gelir
E n'olacakÖmer baba bu saatte gelmez sabah 7 gibi gelir
prenses geldi 😁Ömer baba bu saatte gelmez sabah 7 gibi gelir
Bekliyoruz dost inş talih bize de gülerDost konuyu kitledigi için buradan devam edeceğim beyler ödeme gelmedi geldiği an ulaşacağım burdan tekrar ROLLİNGE devam ediyoruz
ödeme geldiğinde gönderimler yapılacak Beyler ÇEKİLİŞ YASAK BAN YERİM
Mantıklı sabah ezanından sonraÖmer baba bu saatte gelmez sabah 7 gibi gelir
Dağıtım yarın sabaha kalırE n'olacak
BOl şanslar kralDost konuyu kitledigi için buradan devam edeceğim beyler ödeme gelmedi geldiği an ulaşacağım burdan tekrar ROLLİNGE devam ediyoruz
ödeme geldiğinde gönderimler yapılacak Beyler ÇEKİLİŞ YASAK BAN YERİM
Hoş geldin prensesprenses geldi 😁
Ömer baba erken yattı bugün sen seç uçur buraları forum canlansın 😀@ÖmerBaba nerlerdesin dayı şu 10 kişiyi seçelim şanslı
Shellac i etketlemis kral dağıtım için oda sen Ulaş demiş 10 kişi secde shellac gonderecekti demek he10 kişiye diyip 2 kişiye ulaşır. Hiç heves etmeyin, eskiden sabıkalı bu
Adam dogru diyorÖmer baba erken yattı bugün sen seç uçur buraları forum canlansın 😀
Uyumuş diyorlar@ÖmerBaba nerlerdesin dayı şu 10 kişiyi seçelim şanslı
Geşmişi temizlemez buShellac i etketlemis kral dağıtım için oda sen Ulaş demiş 10 kişi secde shellac gonderecekti demek he
Anladım kralGeşmişi temizlemez bu
Apo baba olmaz mıHoş geldin prenses
Boşver sen başkasını admin de dedi sana zaten rastgele kafana göre kimi istiyorsan seç 10 kişiyi yaz gönder,bak insanlar seni bekliyor secmeyeceksen de beklemesinler.Cunku rezillik oluyor böyle@ÖmerBaba nerlerdesin dayı şu 10 kişiyi seçelim şanslı
Knklar sakin kalp kırmaya gerek yok be kardeşlerKonuşma lan sen çakalpara için yalvariyordun
KimseyeDoger konudan kimlere ulaşacaksın dost