- 10,186
- 11,630
- 113
Tebrikler de min yatırım 250 dost
Casivera : daha bizi tanımıyorsunTebrikler de min yatırım 250 dost
Az çok demeyelim sihirbaz dostTebrikler de min yatırım 250 dost
Valla size gelsin dost, zaten sponsoru bitmeyenler 3 yıldır sabit bu forumda. Ben 250 den aşağı da ödül kabul etmiyorum. Prensiplerim var.Az çok demeyelim sihirbaz dost
20 tl istersin yoksa sürpriz kutu muTebrikler de min yatırım 250 dost
La zaten biz olayı yanlış anlamışız adam mesajlar arasından demiş yani Dm atanlar cukkaladı bile parayıValla size gelsin dost, zaten sponsoru bitmeyenler 3 yıldır sabit bu forumda. Ben 250 den aşağı da ödül kabuk etmiyorum. Prensiplerim var.
EyvahLa zaten biz olayı yanlış anlamışız adam mesajlar arasından demiş yani Dm atanlar cukkaladı bile parayı
Bak düşün bu mevzularda o kadar yokum. Konsepti bile anlayamamışımLa zaten biz olayı yanlış anlamışız adam mesajlar arasından demiş yani Dm atanlar cukkaladı bile parayı
Büyük oyunu çözdüm malesef
Bizdede jeton sonradan düştü o kadar uzak kalmışızBak düşün bu mevzularda o kadar yokum. Konsepti bile anlayamamışım
Daim olsun cesmen kurumasin hep aksin reis 😀✋MERHABA DOSTLAR BUGÜN SİZLERİN TOTEMİ İLE AKIYORMESAJLARIN İÇİNDEN 5 KİŞİYE 200Ekli dosyayı görüntüle 959059
Hayrat mı bu dostDaim olsun cesmen kurumasin hep aksin reis 😀✋
tahir mesaj atmış 20 tl diye20 tl istersin yoksa sürpriz kutu mu
TebriklerMERHABA DOSTLAR BUGÜN SİZLERİN TOTEMİ İLE AKIYORMESAJLARIN İÇİNDEN 5 KİŞİYE 200Ekli dosyayı görüntüle 959059
Kazancın daim olsun dostumMERHABA DOSTLAR BUGÜN SİZLERİN TOTEMİ İLE AKIYORMESAJLARIN İÇİNDEN 5 KİŞİYE 200Ekli dosyayı görüntüle 959059