- 9,149
- 10,056
- 113
Lan kaşmer senin mesaj niye kapalı cezan mi varBirazdan gelmesi lazım çekimin .tekrar tebrikler kardeşim
Lan kaşmer senin mesaj niye kapalı cezan mi varBirazdan gelmesi lazım çekimin .tekrar tebrikler kardeşim
Rakama bak ya 69🔥🔥🔥ÇEKİM BEKLEMEYE ALINDI DOSTLAR ADİM ADİM GELİYOR ÖDÜLLER Ekli dosyayı görüntüle 964563
Aynen medine dilencisi sanırım ondan cezalıLan kaşmer senin mesaj niye kapalı cezan mi var
2018 tarihli üyelerin içler acısı hali 😑Rakama bak ya 69🔥🔥🔥
Şapkadan tavşan çıkar bakarsın😄😄😄Rakama bak ya 69🔥🔥🔥
Ömer baba ben de atayım mı iban?Lan kaşmer senin mesaj niye kapalı cezan mi var
Sen subliminal mesaj mı veriyonn Batuhancım hmm 😂😍ÇEKİM BEKLEMEYE ALINDI DOSTLAR ADİM ADİM GELİYOR ÖDÜLLER Ekli dosyayı görüntüle 964563
Yazdım o kadar açılmadı özelden hakaret falan .benim iban var hala sen de demi Ömer babaLan kaşmer senin mesaj niye kapalı cezan mi var

Hadi hayırlı olsunÖdeme geldi dostlar @ÖmerBaba nerdesin abeeeEkli dosyayı görüntüle 964567
AtÖmer baba ben de atayım mı iban?
Gözün aydın,,tamamına ermiş,, gayet makullÖdeme geldi dostlar @ÖmerBaba nerdesin abeeeEkli dosyayı görüntüle 964567
Hayırlı olsun kankaÖdeme geldi dostlar @ÖmerBaba nerdesin abeeeEkli dosyayı görüntüle 964567
Ömer baba namaza gitmiş olabilir ,Ödeme geldi dostlar @ÖmerBaba nerdesin abeeeEkli dosyayı görüntüle 964567
Tebrikler.Ödeme geldi dostlar @ÖmerBaba nerdesin abeeeEkli dosyayı görüntüle 964567
Hı burdaymış Ömer Babamız🙏😍Hayırlı olsun kanka
Dizide adam namaz kılarken öldü, aman de aman.Ömer baba namaza gitmiş olabilir ,