Mail gelmiş Bende üyelik var sanıyordum yokmuş 100 spin 1 TL den 1000 üstü yap 500 Çek diyor
m.batumslot714.com
Bilmiyorum bende denedim kayıp paylaşayım dedim ortalık bonussuzluktan kuruyor resmenİp deyip siliyor ya
Bu karektersiz siteye geçen sene 3 k atım 10 k çekim verdim hesabımi kilitlemistiler namusuz karektersiz bi site dikat edinMail gelmiş Bende üyelik var sanıyordum yokmuş 100 spin 1 TL den 1000 üstü yap 500 Çek diyor
Türkiye ve Gürcistan 'ın sınırları aşan oyun deneyimi: #Batumslot
m.batumslot714.com
Dolandırıcı picler betent de dolandırıcıOzan denen canlı destekteki yavşak chatten banlıyor
Çekim talebi vermeden kayıp yaşayanlara 3-5 gün sonra %100 çevrimsiz var diyerek tokatlamak için sen dolandırıcı olduğunu anladın fakat deneme bonusu alıp kayıp yaşayıp çekim talebi veremeyenler bilmiyorbunlar salak mi. amac ne yav? parasi olan adam neden deneme bpnusu alsin? parasi olan adam neden forumlarda bonus kovalasin? forumlarda dolasmayan adam size gelip neden yatirim yapsin? isim yapacagiz diye bonus paylasiyorlar, daha ilk dakikadan dolandiriciya cikariyorlar adlarini. amac ne yav valla anlamak mumkun degil