- 7,502
- 2,870
- 113
Bol şans bizim defans evlere şenlik muslera olmada 3luk olurduk92 Oran Tek Maça Kaldık Antalya Penaltı KaçırdıEkli dosyayı görüntüle 249770
vay annasını gelir belki daha belli olmaz92 Oran Tek Maça Kaldık Antalya Penaltı KaçırdıEkli dosyayı görüntüle 249770
bol şans dostum antalya kazanır merak etme cok daha iyi oynuyor gs nın defans evlere şenlik92 Oran Tek Maça Kaldık Antalya Penaltı KaçırdıEkli dosyayı görüntüle 249770
Bol şanslar92 Oran Tek Maça Kaldık Antalya Penaltı KaçırdıEkli dosyayı görüntüle 249770
En altta bi basket maçı var 3 saattir sonuçlanmadı yoksa bakacam bozmayada malesef bekliyozbu arada cash vardır herhalde demi düşünmüyosun hiç herhalde
hayırlısı ama bu kadar oran bilmişken tekten gitmese daha iyi cashi düşün derim basket sonuçlanınca. gs bi gol atar gider kuponEn altta bi basket maçı var 3 saattir sonuçlanmadı yoksa bakacam bozmayada malesef bekliyoz
özel değildir ya 92 küsür bişey olmazdı adam bilmişÖzel oran mi kuponu tam anlamadım kardesim
Pardon kalan maçı atmış devamı vardır doğru diyorsun büyük başarı umarım gelirözel değildir ya 92 küsür bişey olmazdı adam bilmiş
aynen bugün tüm etkinliklerde beraberlik verdim ama tabi belli olmazBol sans dost ben berabere biticek diyorum bozum iyi veriyorsa boz gitsin