OlmazBayern Münih- Real Madrid maçında Bayern 4.5 üst olur mu
MC City yüzyilin bankosuBayern Münih- Real Madrid maçında Bayern 4.5 üst olur mu
İmpossibleBayern Münih- Real Madrid maçında Bayern 4.5 üst olur mu
O kadarda olmaz herhalde dost yaninreal madrit bu ya Ankaragücü felan değilBayern Münih- Real Madrid maçında Bayern 4.5 üst olur mu
Ankara ile oynasa Bayern sormazdim zaten dostO kadarda olmaz herhalde dost yaninreal madrit bu ya Ankaragücü felan değil![]()
Bu o lavukmuMC City yüzyilin bankosu
AynenBu o lavukmu
Ardayi çok severim, realin oyununu hiç beğenmiyorum o yüzden her maç kaybedecek hissi veriyor bende.Sırf arda güler realde diye her maçında güya madridi karşına alıyormuş gibi salak saçma konular aciyosun ama madrid her defasında basıp geciyor
Realde seni hiç sevmiyor sanırsam ne zaman karşına alsan paspas ediyor seni BernardoArdayi çok severim, realin oyununu hiç beğenmiyorum o yüzden her maç kaybedecek hissi veriyor bende.
O maç mucizeydiRealde seni hiç sevmiyor sanırsam ne zaman karşına alsan paspas ediyor seni Bernardo
O maç mucizeydi
No its possible dudeİmpossible
Tvplus varsa oradan izleyebilirsinGüzel dosltarim.gozunuzu seveyim televizyonda hangi siteden izleyebilirim bu maçi bilen link atabilirmi çok makbule.gecer