AlırsınBeyler bayiden kupon oynadım bunun parasını başka bayiden alabiliyomuyumEkli dosyayı görüntüle 964548
İstediğin bayiden alabilirsin.Beyler bayiden kupon oynadım bunun parasını başka bayiden alabiliyomuyumEkli dosyayı görüntüle 964548
900 bana ver ben sana ibana atim😁😁😉Beyler bayiden kupon oynadım bunun parasını başka bayiden alabiliyomuyumEkli dosyayı görüntüle 964548
Keşke kupon numarasını ve QR kodunu burda paylasmasaydin senden önce gidip biri çeker artikBeyler bayiden kupon oynadım bunun parasını başka bayiden alabiliyomuyumEkli dosyayı görüntüle 964548
5 dk daha silmezse çekecem ben parayı 😀Keşke kupon numarasını ve QR kodunu burda paylasmasaydin senden önce gidip biri çeker artik
öyle saçmalık olmazKeşke kupon numarasını ve QR kodunu burda paylasmasaydin senden önce gidip biri çeker artik
heheben aldım 12 yi eyw birader güzel kupon
iban at yarısını atayımöyle saçmalık olmaz
Fotoyu sen burda beklet bı daha paylaş olur mu olmaz mı görürsünüz dost dikat et bı daha böyle şeyleri paylasmaöyle saçmalık olmaz
Adam QR de iyi çekmemiş parayı kurnaz okadar yok burda gören olaydi çoktan cekmisdi 🤣🤣5 dk daha silmezse çekecem ben parayı 😀
Sen bayiye koş bence fotoyu almış olabilirler🙂
git hemen paranı al beynin yok mu senin evin karşısı bayi istesem gider çekerim ayrıca sil fotoğrafı
O ortaksa bende ortağım, anca beraber kanca beraber.iban at yarısını atayım