- 2,906
- 1,507
- 113
merhaba arkadaşlar iyi bayramlar herkese nasıl gidiyor eğlenceli bi bayram geçiren vardır aramızda inşallah
Dost ıyi bayramlar. Bayram parasiz bes kurussuz geciyor dayım bayramlaşmaya eve bile gelmedi sırf iki kuruş harçlık vermiyim diye seviye oralardamerhaba arkadaşlar iyi bayramlar herkese nasıl gidiyor eğlenceli bi bayram geçiren vardır aramızda inşallah
bu günlerde geçer dostum sıkma canını iyi bayramlarDost ıyi bayramlar. Bayram parasiz bes kurussuz geciyor dayım bayramlaşmaya eve bile gelmedi sırf iki kuruş harçlık vermiyim diye seviye oralarda
Oç sitelerin hediye sizliğiyle geçiniyor uzmerhaba arkadaşlar iyi bayramlar herkese nasıl gidiyor eğlenceli bi bayram geçiren vardır aramızda inşallah
Bi insan niye böyle bıseyi merak edermerhaba arkadaşlar iyi bayramlar herkese nasıl gidiyor eğlenceli bi bayram geçiren vardır aramızda inşallah
Eksik olma dost inşallah sagolasinbu günlerde geçer dostum sıkma canını iyi bayramlar
Ne kadar fesstsınız arkadaş ya merak ettim açtım konu ayda yılda 1 konu açtım ilgilendirmiyorsa seni çık git insanlar belki muhabbet etmek ister ayıp ediyorsunuzBi insan niye böyle bıseyi merak eder
@The Magician maaşınız ne kadar diye merak etmişti. onun yanında bu cok daha masum 😂Bi insan niye böyle bıseyi merak eder
Olm ben onu merak etmedim, konusu vardı. Gitti diye ben açtım. Napayım milletin 3 kuruşunu@The Magician maaşınız ne kadar diye merak etmişti. onun yanında bu cok daha masum 😂
Sonuçta açtın 😂Olm ben onu merak etmedim, konusu vardı. Gitti diye ben açtım. Napayım milletin 3 kuruşunu
Fesatlık ile ne alakası var kardesım kafan mı güzel yaNe kadar fesstsınız arkadaş ya merak ettim açtım konu ayda yılda 1 konu açtım ilgilendirmiyorsa seni çık git insanlar belki muhabbet etmek ister ayıp ediyorsunuz