- 11,218
- 6,030
- 113
Evet. Muhtemelen hep alt oluyor diye cogunluk alt oynamistirO işler öyle olmuyor işde![]()
Evet. Muhtemelen hep alt oluyor diye cogunluk alt oynamistirO işler öyle olmuyor işde![]()
Konuşturma beni şimdi onun hakkında bildiklerimi yazsam destan olurNe Alaka kardeş adam da takibini yapıyor cıkıncada cıkıyor amk napsın adam ben sadece gereksiz toteme kızıyorum kendi görüşüm yalaka tavrı dısında zoruma giden hareketi yok![]()
Bu işler ne senin ne benim işim hadi rollinge ımut hadiKonuşturma beni şimdi onun hakkında bildiklerimi yazsam destan olurneyse susuyorum Shellaca sözüm var
![]()
Sende dehisiksin zaten mgNe Alaka kardeş adam da takibini yapıyor cıkıncada cıkıyor amk napsın adam ben sadece gereksiz toteme kızıyorum kendi görüşüm yalaka tavrı dısında zoruma giden hareketi yok![]()
Destur de ban yiycenHayrina 20.30 atesliyebilecek varmi bayram bayram sevap yapmış olursunuz hem
Banned loadingHayrina 20.30 atesliyebilecek varmi bayram bayram sevap yapmış olursunuz hem
Ne diyonSende dehisiksin zaten mg
Sağ mı sol mu?Hayrina 20.30 atesliyebilecek varmi bayram bayram sevap yapmış olursunuz hem
Degisiksin diyom olum agresife baglama hemen.sen degisikten ne anliyosun bilmem.sana hic degisik diyen olmadimi cevrenden neden afalladinNe diyon
2 mana çıkarabiliyorum birisi lan değişik digeri de tuhafsın kardeşim anlayamıyorum senin niyetini de çözemedimDegisiksin diyom olum agresife baglama hemen.sen degisikten ne anliyosun bilmem.sana hic degisik diyen olmadimi cevrenden neden afalladin
Mrh nedir dostumArkadaşlar mrh güvenilir mobil ödeme nakit alabileceğim bir yer var mı para lazım yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşim mobil ödemelerde yüklü cekımler her zaman sıkıntı 48 saat kuralıda var ayrıca kolaybete bak bi orda olması gerek betpark da varArkadaşlar mrh güvenilir mobil ödeme nakit alabileceğim bir yer var mı para lazım yardımcı olursanız sevinirim
La olm ben sana niye diger anlamda diyim bi sikintimiz olsaydi diger anlamda yazardim.kotu bisey yok yani2 mana çıkarabiliyorum birisi lan değişik digeri de tuhafsın kardeşim anlayamıyorum senin niyetini de çözemedim
Evet bilmiyorumMrh nedir mi ?
Yine bulmuşsun çıkmazda bi araEkli dosyayı görüntüle 72139 Takip etmek isteyen olursa![]()
takıpteyıkEkli dosyayı görüntüle 72139 Takip etmek isteyen olursa![]()