Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Bayramyay1/ #roll24 / Kasa 200 Hedef 2k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,881
52,504
113
Ne Alaka kardeş adam da takibini yapıyor cıkıncada cıkıyor amk napsın adam ben sadece gereksiz toteme kızıyorum kendi görüşüm yalaka tavrı dısında zoruma giden hareketi yok :D
Konuşturma beni şimdi onun hakkında bildiklerimi yazsam destan olur :) neyse susuyorum Shellaca sözüm var :)

Laforce08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
468
16
18
Hayrina 20.30 atesliyebilecek varmi bayram bayram sevap yapmış olursunuz hem

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Degisiksin diyom olum agresife baglama hemen.sen degisikten ne anliyosun bilmem.sana hic degisik diyen olmadimi cevrenden neden afalladin
2 mana çıkarabiliyorum birisi lan değişik digeri de tuhafsın kardeşim anlayamıyorum senin niyetini de çözemedim

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,648
20,112
113
Arkadaşlar mrh güvenilir mobil ödeme nakit alabileceğim bir yer var mı para lazım yardımcı olursanız sevinirim

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,648
20,112
113
Mrh nedir mi ?

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Arkadaşlar mrh güvenilir mobil ödeme nakit alabileceğim bir yer var mı para lazım yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşim mobil ödemelerde yüklü cekımler her zaman sıkıntı 48 saat kuralıda var ayrıca kolaybete bak bi orda olması gerek betpark da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...