- 47,887
- 52,608
- 113
Reis bu dolandırıcı hala neden forumda nasıl uzatmayayım gözünü seveyim kaç tane dm geldi bana millet çekim paylaşım yapıyor millete sulanıyormuş dm denneyi uzatıyorsun dostum bir birinizle sataşmayı bırakın
Reis bu dolandırıcı hala neden forumda nasıl uzatmayayım gözünü seveyim kaç tane dm geldi bana millet çekim paylaşım yapıyor millete sulanıyormuş dm denneyi uzatıyorsun dostum bir birinizle sataşmayı bırakın
ondan sonnra uyarıldı devamı gelmiyor biz her üye için önlemini alıyoruzReis bu dolandırıcı hala neden forumda nasıl uzatmayayım gözünü seveyim kaç tane dm geldi bana millet çekim paylaşım yapıyor millete sulanıyormuş dm den
Tamam dost seni seviyorum bulaşmam birdaha ama haberin olsun daha 2 gün önce 2 kişiden para istemişondan sonnra uyarıldı devamı gelmiyor bir her üye için önlemini alıyoruz
her hangi bir sorun olunca biz gerekeni yaparız
sizden tek istediğimiz bir birinize karşı saygılı olmanız rica ediyorum dost rica
kimdrn istemiskm?Tamam dost seni seviyorum bulaşmam birdaha ama haberin olsun daha 2 gün önce 2 kişiden para istemiş
2 kisiden ne parası istemişim göster bana kimmis onlar ?Tamam dost seni seviyorum bulaşmam birdaha ama haberin olsun daha 2 gün önce 2 kişiden para istemiş
dostum uzatma diyorum uzatmakimdrn istemiskm?
Dmlerine bak tek tek oku kimden istediğini görürsün gerçi o kadar kalabalıktır ki bulamazsın bile neyse uzatmıcam sana iyi forumlarkimdrn istemiskm?
BoswerrrrMac nasıl gidiyo![]()
6 5Mac nasıl gidiyo![]()
Fındık fıstık kanka 😀Mac nasıl gidiyo![]()
Konularıma yorum yazmazsan sevinirim. 👺2 kisiden ne parası istemişim göster bana kimmis onlar ?