- 4,431
- 2,458
- 113
Wooon
75/67Rol 5 kasa 100 kupon gelirse 270
Oynarken oran çok düşmüş , oynamazdım normalde ama şans artıkSon 21 sayı kalan 5 dakika
Seninle ilgili en son bi sikinti oldu hatirliyorum bn ve ortalikdan kaybolmustun geri doncek yuzun olmamaliydi diue hatirliyorum sikinti neydi? Dolandiricilikmi?Resmen bilerek yapıyorlar
Sağlık olsunKupon lose 100 tl çekim yaptım yarına kupon parası![]()
Soruma cvp ver hirsizmiydin dolandiricmi?bi vukuat isleyip ortalikdan kaybolmustun simdi hic bisey yokmus gibi geri donmussun.buralarda barinabilirmisin sence?Serbest atış kaçmasa wondu 1 sayıyla yattı
Ne yapmışSoruma cvp ver hirsizmiydin dolandiricmi?bi vukuat isleyip ortalikdan kaybolmustun simdi hic bisey yokmus gibi geri donmussun.buralarda barinabilirmisin sence?
Oylemiymis?oda yanlis bisey ban yemesi gerekirdi.sahsen bdende odul almisligi var.odul alirken iyi ama kupon tutsun kazan cekiliste atacagin odulua atma kac bide 10 ay sonra utanmadan geri gel burda cekilis kovalamaya gel.boyleleri barinmamaliÇıkan ödülleri dağitmamış şimdi dilenmeye gelmiş anladım
Baksana cvpda yazamiyor.kimse hatirlamz sanmis gelmis ama benim aklimda kaldi.sahtekar herifÇıkan ödülleri dağitmamış şimdi dilenmeye gelmiş anladım