- 5,417
- 2,538
- 113
Arkadaşlar bedelli askerlik 400bin küsür olmuş keza askerlik 6 ay ve burada 18 ay yapmış abilerimiz de var ben yüksek maaşlı işin yoksa bedelli yapanlara pembe teskere verilmesi taraftarıyım siz ne düşünüyorsunuz 😀
28 k para alıp bedelli gidiyorsan enayisin kusura bakmayacanEvet bordobereliler
Dost düşük maaş alıp bedelli giden adamlara çakıyorum burda benZenginin parası yine fakirlere konu olmus detaya takılma dost bak işine
Yüksek maaş alan adam bedelli yapabilir ama düşük alıp ta götün yemeyip bedelli yapıyorsan sonuna kadar arkandayım reis önümüzde yürü😂15 ay askerlik yaptık 6 ay askerlik yapamayan gence gidip pembe teztekere versinler net ..
Sence asgari ücretli çalışıp bedelli yapmak eşeklik değil mi lâ zaten 18 aylık maaşın bu para 420k2017 de kayseride yaptım 12 ay 1 ayda ceza yedim 13 yapıp geldim askerlik dediğimiz şey tamamen zaman kaybı komutanlar ücretsiz hizmet etmek gibi birşey verdiği kiyafetleri yemekleride saymıyorum bile devlet kasasına full eksi yazar onlarda
Yüksek maaş alan ile alakası yok yüksek maaş alanlar bir çoğu iş yerinde yönetici pozisyonda olup veyada işini etkileyebilecek olmasından dolayı bedelli gidiyorYüksek maaş alan adam bedelli yapabilir ama düşük alıp ta götün yemeyip bedelli yapıyorsan sonuna kadar arkandayım reis önümüzde yürü😂
Atıyorum 70k alıyordsn 6.7 420k yapar bok temizlemek yerine bedelli yapabilirsin ama 30alıp bedelli yapıyorsam 12 ay hamallık yapacaksın boş yereYüksek maaş alan ile alakası yok yüksek maaş alanlar bir çoğu iş yerinde yönetici pozisyonda olup veyada işini etkileyebilecek olmasından dolayı bedelli gidiyor
Bırak dost para senden mi cıkıyor adam sonuçta zamanı satın alıyor psikolojisini satın alıyorDost düşük maaş alıp bedelli giden adamlara çakıyorum burda ben
Bu iş paraya bakmaz. Paran olmasada gidicen olsada 6 ay duramıyorsan zaten konuşmaya gerek yok28 k para alıp bedelli gidiyorsan enayisin kusura bakmayacan
Bilmem 😃Askerlik mi şimdiki
kanka olayı para gözüyle söylemedim askerlik dediğimiz şey 2010 dan sonra bitti paralı askere döndü elin garibanlarını parasını olmayanları bir araya toplayıp mıntıka nöbet komutan postları yapıp takılıyorlar içerde ve rdmleri saymıyorum bile 😁Sence asgari ücretli çalışıp bedelli yapmak eşeklik değil mi lâ zaten 18 aylık maaşın bu para 420k
burada askerliğin askerlik olduğu zamanlar da 18 ay yapan abilerimiz var bu konu onların değerli fikirlerini almak için açıldı sana bana laf düşmez bırakalım onlar bir askerlik nedir nasıl yapılır anlatsın bizim gibi tıfıllara 😁 6ay nere 18 ay nere vay beBu iş paraya bakmaz. Paran olmasada gidicen olsada 6 ay duramıyorsan zaten konuşmaya gerek yok