Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedelli Askerlik ve 6 Ay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,417
2,538
113
Arkadaşlar bedelli askerlik 400bin küsür olmuş keza askerlik 6 ay ve burada 18 ay yapmış abilerimiz de var ben yüksek maaşlı işin yoksa bedelli yapanlara pembe teskere verilmesi taraftarıyım siz ne düşünüyorsunuz 😀

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
15 ay askerlik yaptık 6 ay askerlik yapamayan gence gidip pembe teztekere versinler net ..

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,408
1,898
113
2017 de kayseride yaptım 12 ay 1 ayda ceza yedim 13 yapıp geldim askerlik dediğimiz şey tamamen zaman kaybı komutanlara ücretsiz hizmet etmek gibi birşey verdiği kiyafetleri yemekleride saymıyorum bile devlet kasasına full eksi yazar onlarda

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,417
2,538
113
2017 de kayseride yaptım 12 ay 1 ayda ceza yedim 13 yapıp geldim askerlik dediğimiz şey tamamen zaman kaybı komutanlar ücretsiz hizmet etmek gibi birşey verdiği kiyafetleri yemekleride saymıyorum bile devlet kasasına full eksi yazar onlarda
Sence asgari ücretli çalışıp bedelli yapmak eşeklik değil mi lâ zaten 18 aylık maaşın bu para 420k

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Yüksek maaş alan adam bedelli yapabilir ama düşük alıp ta götün yemeyip bedelli yapıyorsan sonuna kadar arkandayım reis önümüzde yürü😂
Yüksek maaş alan ile alakası yok yüksek maaş alanlar bir çoğu iş yerinde yönetici pozisyonda olup veyada işini etkileyebilecek olmasından dolayı bedelli gidiyor

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,417
2,538
113
Yüksek maaş alan ile alakası yok yüksek maaş alanlar bir çoğu iş yerinde yönetici pozisyonda olup veyada işini etkileyebilecek olmasından dolayı bedelli gidiyor
Atıyorum 70k alıyordsn 6.7 420k yapar bok temizlemek yerine bedelli yapabilirsin ama 30alıp bedelli yapıyorsam 12 ay hamallık yapacaksın boş yere

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,573
1,075
113
2025 mayıs ayında 230k ödemiştim çok garip şekilde 1 yıl sonraya çıktı 2026 haziranda antalyada 1 ay yapıp gelecez inşallah

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,408
1,898
113
Sence asgari ücretli çalışıp bedelli yapmak eşeklik değil mi lâ zaten 18 aylık maaşın bu para 420k
kanka olayı para gözüyle söylemedim askerlik dediğimiz şey 2010 dan sonra bitti paralı askere döndü elin garibanlarını parasını olmayanları bir araya toplayıp mıntıka nöbet komutan postları yapıp takılıyorlar içerde ve rdmleri saymıyorum bile 😁

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,417
2,538
113
Bu iş paraya bakmaz. Paran olmasada gidicen olsada 6 ay duramıyorsan zaten konuşmaya gerek yok
burada askerliğin askerlik olduğu zamanlar da 18 ay yapan abilerimiz var bu konu onların değerli fikirlerini almak için açıldı sana bana laf düşmez bırakalım onlar bir askerlik nedir nasıl yapılır anlatsın bizim gibi tıfıllara 😁 6ay nere 18 ay nere vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...