- 352
- 328
- 63
Arkadaşlar bedelli 430 a yakın olmuş yeni bir zam daha konuşuyorlar 700 küsür olacak diyorlar sizce böyle birşey yapabilirlermi
Olabilir keşke 1 m olsaArkadaşlar bedelli 430 a yakın olmuş yeni bir zam daha konuşuyorlar 700 küsür olacak diyorlar sizce böyle birşey yapabilirlermi
Git vatana borcunu öde ne bedellisiArkadaşlar bedelli 430 a yakın olmuş yeni bir zam daha konuşuyorlar 700 küsür olacak diyorlar sizce böyle birşey yapabilirlermi
Ben haksız buluyorum bu bedelli ücreti tamamen boş vergi zengin milletvekili oğlu gitmesin fakir gariban gitsin diye yapıyorlar adaletsiz bir durumOlabilir keşke 1 m olsa
Yok ondan demedim ben aralıkta 280 k iken yatırdım diye dedım daha da artsın 😄Ben haksız buluyorum bu bedelli ücreti tamamen boş vergi zengin milletvekili oğlu gitmesin fakir gariban sike sike gitsin diye yapıyorlar adaletsiz bir durum
Niye soruyorsun o zaman haksiz buluyorsan kardeşBen haksız buluyorum bu bedelli ücreti tamamen boş vergi zengin milletvekili oğlu gitmesin fakir gariban sike sike gitsin diye yapıyorlar adaletsiz bir durum
ortalama bi beyaz yaka 60 70k alıyor adam gideceğine maaşını alıp ödemeyi mantıklı buluyor, zengin gariban vs ne alaka aq 420k da artık para dğeil ki ne ev ne araba alınıyor kağıttan tofaşlar bile bu fiyata değil motor piyasası buralarda artıkBen haksız buluyorum bu bedelli ücreti tamamen boş vergi zengin milletvekili oğlu gitmesin fakir gariban sike sike gitsin diye yapıyorlar adaletsiz bir durum
Ben 43k ya gittim.Arkadaşlar bedelli 430 a yakın olmuş yeni bir zam daha konuşuyorlar 700 küsür olacak diyorlar sizce böyle birşey yapabilirlermi
Öyle deme fazlasıyla kurtarıyor iş hesabı yapınca yani en azından beni6 ay askerlik birşey değil . Gözünde büyütüyor herkes. İş güç vs diyeceksiniz ama o kadar para vermeye ne gerek var
hazirana kadar sabit 330bin sorasındaki 6 ay için zam gelcekmiş 430 olcakmışArkadaşlar bedelli 430 a yakın olmuş yeni bir zam daha konuşuyorlar 700 küsür olacak diyorlar sizce böyle birşey yapabilirlermi
Niye yapamasınlarArkadaşlar bedelli 430 a yakın olmuş yeni bir zam daha konuşuyorlar 700 küsür olacak diyorlar sizce böyle birşey yapabilirlermi
bende vicdani redciyim ama gel gör ki Türkiye yargısı bunu kabul etmiyorBizim vatana! borcumuz yok, bu devletin vatandaşlarına güzel bir ülke borcu var..
Profesyonel askerlik getirilsin, isteyen gitsin profesyonel asker olsun.. Devletin bunun için para alması düpedüz haraçtır..
2020de 15bin TL'ye yapmıştım 6 sene sonunda gelinen noktaya bak paranın değersizlik felaketYok ondan demedim ben aralıkta 280 k iken yatırdım diye dedım daha da artsın 😄