Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedelli Askerlik Zammı

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,132
15,835
113
burda bedelliyi kötüleyenler parası olsa direk bedelli yapardı Türkiye insanı klasik 😂

He la yok ben 18 ay yaptim yok ben 2 sene yaptım diye mecburiyetten gittikleri askerliği öve öve bitiremiyorlar 2 sene komutanin ayak işlerini yapmış vatana borç ödedik diyor fırsat denk gelse ilk kendisi yatırır parayı.

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,243
5,093
113
430 bin odiyecegime gider 6 ay yaparım yane ben 15 ay yaptım 430 bin vermek yazık günah tabi zibil gibi paran varsa bişey diyemiyorum

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,612
794
113
Kredi çeksek daha kötü batacak 6 ayda ödemede yapamicsk

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,725
2,935
113
Arkadaşlar bedelli 430 a yakın olmuş yeni bir zam daha konuşuyorlar 700 küsür olacak diyorlar sizce böyle birşey yapabilirlermi
500 betten dede1000 Max vurursam ödeyip gitmicem askere kızlar gibi zaten bedelli işi kızların işi 🤣🤣(askerlik yani vatan borcu ödenmiştir 18 ay olarak) 🥰😍

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,457
48,674
113
Arkadaşlar bedelli 430 a yakın olmuş yeni bir zam daha konuşuyorlar 700 küsür olacak diyorlar sizce böyle birşey yapabilirlermi
Yapsınlar zaten hatta 7 milyon yapsınlar 6 ay askerlik yapmayacak adamı adamdan bile saymasinlar varini yogunu alsinlar elinden

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,132
15,835
113
Bekarsan evlilik parası yaparsın araba alırsın 500 k az değil
Valla güzel diyorsunuz da asgari ücretin 30k olduğu yerde sıfır kumarla ve düzenli maaş geliriyle bu paralar artık 2 senede kapatilir. 6 ay rakamla yazilinca az geliyor ama orada geçen 1 gün dışarıdaki 5 güne falan denk ayrıca orada ister istemez daha çok para harciyorsun. 450e kadar okeyim sonrası zaten malum partinin açgözlülukten.

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,074
1,499
113
2012 de 18k ya mı ne yapmıştım. O zaman ne güzel 1 ay mevzusu falanda yoktu. Vakıfbanktan dekontu alıp askerlik şubesine verip işlem tamamdı

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,503
2,158
113
Ben şeker ve astim hastalığından muaf oldum

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,811
6,183
113
Bu vatan borcu diyen arkadaşlar milyonluk ailenin evlatları olsaydınız da böyle dermıydınız vallahi demezdiniz 😄

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,457
48,674
113
zorunlu askerlik özgürlük ve hak ihlalidir senin gibilerde bunu anlıcak kafa yokda neyse 😂
Senin yaşın kadar özgürlük mücadelesi vermiş ve bu uğurda cezaevlerinde ömür curutmusuz dost benim gibi hayatında kaç tane adam gördün ki elestirme haddini kendine hak saydın...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Valla güzel diyorsunuz da asgari ücretin 30k olduğu yerde sıfır kumarla ve düzenli maaş geliriyle bu paralar artık 2 senede kapatilir. 6 ay rakamla yazilinca az geliyor ama orada geçen 1 gün dışarıdaki 5 güne falan denk ayrıca orada ister istemez daha çok para harciyorsun. 450e kadar okeyim sonrası zaten malum partinin açgözlülukten.
Orda sigara içiosan tek sigara yük olur
Borçlu iken hele kredi felan ödüyorsan o sıkıntı askerden gelince baya sıkıntı yaşarsın ama ben durumum iyiyken de gitmedim 15 ay yaptım geçer gider sayılı gün
Askerlik insana dışarının kıymetini,hayatın değerini öğretiyor

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,075
6,509
113
Senin yaşın kadar özgürlük mücadelesi vermiş ve bu uğurda cezaevlerinde ömür curutmusuz dost benim gibi hayatında kaç tane adam gördün ki elestirme haddini kendine hak saydın...
yazdığın şey ortada bu kadar bağnaz olma tek diceğim şey budur