Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedelli Askerlik Zammı

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,601
2,327
113
Beyler ben oralarda çalışıyorum doçent prof uzman misali parası olan bir dk düşünmesin bedelli yapsın , parası olmayan durumu olmayan yada borç vs gibi işlere girip bir TL yatirmayin evet ciddi bir zam daha gelecek kesin ve net bilgi. 6 ay bişey değil

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
Eğer ki 6 ayda kazanacağı bu ise bedelli verilir eğer kazanmıyorsa gitmeli

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,761
2,091
113
Yapabilirlermi derken? Sana bunu yapamayacak olmalarını düşündüren şey ne acaba

mrAquaman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
746
268
63
Vay be ne artmış öyle,zamanında 15bin e yaptık

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,744
113
Zaten yıkık bir kumarbazsan o parayı denkleyemezsin. Denklesende ikiye katlamayla eksi olursun. İyi bir işin veyahut mesleğin varsa bedellinin zammının bı önemi yok.
Ama 6 ay askerlik korkulacak bir şey değil. Tam kafa dinleme yeri aslında. Askerliği ozlemeyen yoktur değişik değişik numunelerle iç içe olmak güzel oluyor. 😃

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,811
6,183
113
Şayet 400 olursa verilmez 200 e kestirin daha hesaplı olur

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
847
113
ben 430 TL yi bı araya getiremiyorum adamlar binden bahsediyor

Dolunay34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
151
70
28
Arkadaşlar bedelli 430 a yakın olmuş yeni bir zam daha konuşuyorlar 700 küsür olacak diyorlar sizce böyle birşey yapabilirlermi
keşke kaldırsalar komple askerliğin bedeli para olmamalı. 2 gün sonra savaş çıktıgında da dolarların arkasına sıgınacaklar sorsan hepsi vatansever ama bu bedelli yapanlara savas cıktıgında seferberliğe vatanı korumaya bile cagırmayacaklar bu utancla yaşasınlar :)

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,811
6,183
113
keşke kaldırsalar komple askerliğin bedeli para olmamalı. 2 gün sonra savaş çıktıgında da dolarların arkasına sıgınacaklar sorsan hepsi vatansever ama bu bedelli yapanlara savas cıktıgında seferberliğe vatanı korumaya bile cagırmayacaklar bu utancla yaşasınlar :)
Zaten normal askerlık yapanlar f16 ,tank kullanmayı öğreniyor galiba boş silahla caddeyi beklıyosun dostum

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,021
533
113
Ben 15.000 e yapmıştım iyiki de bedelli yapmışım. Tabi imkan meselesi, ben de zengin çocuğu değilim bulup buluşturduk bir şekilde. Eğer sivilde 6 ayda o paraları kazanabiliyorsan bedelli yapmak mantıklı.

Dolunay34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
151
70
28
Zaten normal askerlık yapanlar f16 ,tank kullanmayı öğreniyor galiba boş silahla caddeyi beklıyosun dostum
sen nerde yaptın bilmiyorum dostum ama ben elimde silah boş caddeyi beklemedim en azından bi disiplin ögrenirler silahın neresine mermi takılıyor neresine basınca ateş ediyor onu ögrenirler iki gün sonra savas cıktıgında ellerine silah verdiklerinde kendilerini bırak bizi vurmasınlar

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,811
6,183
113
sen nerde yaptın bilmiyorum dostum ama ben elimde silah boş caddeyi beklemedim en azından bi disiplin ögrenirler silahın neresine mermi takılıyor neresine basınca ateş ediyor onu ögrenirler iki gün sonra savas cıktıgında ellerine silah verdiklerinde kendilerini bırak bizi vurmasınlar
Dostum ben henüz yapmadım ama özel kantinde 1 sene çalıştım askerlerin beynı sulanmastı aksama kadar kantinde pes oynamaktan ha dedıgıne gelirsek emın ol şu dönem askerden çok paraya ihtiyacı var devletin savunma sanayi askerle olmuyor artık teknolojiyle oluyor adam kac km öteden füze gönderiyor savunma desen bızım s400 ler var aldık ama kullanamıyoruz demem o ki yerli üretim için de para lazım

Dolunay34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
151
70
28
Dostum ben henüz yapmadım ama özel kantinde 1 sene çalıştım askerlerin beynı sulanmastı aksama kadar kantinde pes oynamaktan ha dedıgıne gelirsek emın ol şu dönem askerden çok paraya ihtiyacı var devletin savunma sanayi askerle olmuyor artık teknolojiyle oluyor adam kac km öteden füze gönderiyor savunma desen bızım s400 ler var aldık ama kullanamıyoruz demem o ki yerli üretim için de para lazım
siyaset yasak ama dostum bu ülkede günlük toplanan vergiyi trafik cezalarını vergi cezaları bi araştır :) Türkiyede herkes bi tutturmuş para lazım para lazım Türkiye öyle bir ülke ki çok şükür bugun herkesin kapısına bi s400 alacak parası var ama nerelere gittigi mechul neyse dostum askerde bi söz vardır her Türk asker doğar askerlikten kaçanlar bence kendilerini bi sorgulasınlar

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Keşke 10 milyon olsa 6 ay askere gidemeyen erkek yaprak sarsın ne biliyim annesiyle güne gitsin , el işi yazma oya falan yapsın başka bir halt olmaz ondan çünkü 😆

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,811
6,183
113
siyaset yasak ama dostum bu ülkede günlük toplanan vergiyi trafik cezalarını vergi cezaları bi araştır :) Türkiyede herkes bi tutturmuş para lazım para lazım Türkiye öyle bir ülke ki çok şükür bugun herkesin kapısına bi s400 alacak parası var ama nerelere gittigi mechul neyse dostum askerde bi söz vardır her Türk asker doğar askerlikten kaçanlar bence kendilerini bi sorgulasınlar
Sabancının torunu olsaydın gider mıydın gıtmezdın şimdi yok ben giderdim deme ekonomik gücü olan parayı verıyor zaten silah tutmayı ateş etmeye 25 günde eğitimini verıyorlar tüm mesele bu hızlandırılmıs kurs gibi düşün

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,074
6,508
113
Keşke 10 milyon olsa 6 ay askere gidemeyen erkek yaprak sarsın ne biliyim annesiyle güne gitsin , el işi yazma oya falan yapsın başka bir halt olmaz ondan çünkü 😆
kral 6 ay askere gitmeyi red ediyom ama şükür erkekliğim yerinde sıkıntım yok herkes kendi yarasından gocunurmuş öyle demiş büyüklermiz 😂

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
kral 6 ay askere gitmeyi red ediyom ama şükür erkekliğim yerinde sıkıntım yok herkes kendi yarasından gocunurmuş öyle demiş büyüklermiz 😂
Bunlar gerçekler kardeşim hastan olabilir işin olabilir durumların olmayabilir ama koca hayatında 6 ayda olsa mutlaka vaktin olabileceğini düşünüyorum seni severim sana kasten birşey demedim ama doğrular tektir ve asla değişmez. Canımsın