Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedelli Askerlik Zammı

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,811
6,183
113
La ben öyle birşey demedim adama demezler mi bu çocuk fakir kızın düğünü zar zor yaptı masraftan kaçtı bedelli gitmiş ulan bu ne ayak kızı vermesek mi acaba top mu tüfek mi diye şöyle bir düşünürler sen bunu bilemezsin kanka şimdi benim kızım var Allah bağışlasın evlenirken evlendiği kişi hem fakir hemde bedelli askerlik yapmışsa vermem aga kafamda kuşkular beni bitirir 😆😆
Allah bağışlasın reis dediğin yüzde yüz dogru elbette ama meselenin özünde ikimizde aynı şeyi diyoruz durumu olan gitsin ha yok durumu fakir ama bı yerlerden o parayı bulup gidecekler zaten kendı ayağına sıkar

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,420
20,969
113
beni kimse yanlış anlamasın da parası olmasına rağmen 6 ay askerlik yapan adam düpedüz gerizekalıdır bunun başka bir açıklaması yok
Parası olmamasına rağmen tefeci akraba dolandırma aile dolandırma gasp hırsızlık çete kurma ile para bulup bedelli gidende düpedüz gerizekalıdır aynen çok paran varsa basıp parayı gitmezsin enesim 😆

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,420
20,969
113
Allah bağışlasın reis dediğin yüzde yüz dogru elbette ama meselenin özünde ikimizde aynı şeyi diyoruz durumu olan gitsin ha yok durumu fakir ama bı yerlerden o parayı bulup gidecekler zaten kendı ayağına sıkar
İşin makarası dediğim gibi herkes kendisi bilir sadece görüşlerimi dile getirdim 20li yaşlarda hayat çok canlı gelir insanın gözünde paranın değeri yoktur 30 lu yaşlardan sonrada hayatın bir değeri kalmaz maddi kaygılar oluşur bu yüzden herkes attığı adımı ileriki yaşantısını göz önüne alarak atarsa sorun olmadan Yaşar.

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,811
6,183
113
İşin makarası dediğim gibi herkes kendisi bilir sadece görüşlerimi dile getirdim 20li yaşlarda hayat çok canlı gelir insanın gözünde paranın değeri yoktur 30 lu yaşlardan sonrada hayatın bir değeri kalmaz maddi kaygılar oluşur bu yüzden herkes attığı adımı ileriki yaşantısını göz önüne alarak atarsa sorun olmadan Yaşar.
Elbette iyi tartmak lazım şuan maaşım güzel işm rahat kiramı iş yeri ödüyor 6 ay benı beklemezler ama 25 gün idare ederler yoksa bana da 280 k süper para zaten yine diyorum kendı param olsa gıtmezdım maaştan ufak ufak kesecekler

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,420
20,969
113
Elbette iyi tartmak lazım şuan maaşım güzel işm rahat kiramı iş yeri ödüyor 6 ay benı beklemezler ama 25 gün idare ederler yoksa bana da 280 k süper para zaten yine diyorum kendı param olsa gıtmezdım maaştan ufak ufak kesecekler
Geçerli bir sebep benim kiramı iş yeri ödese savaş harp çıksa üstümden füzeler geçse yinede kafamı çevirip bakmam kim ne yaparsa yapsın banane 😆

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,811
6,183
113
Geçerli bir sebep benim kiramı iş yeri ödese savaş harp çıksa üstümden füzeler geçse yinede kafamı çevirip bakmam kim ne yaparsa yapsın banane 😆
Ahahahah demın yazdıgın o kadar şeyin üstüne bu dediğin oldu mu 😅😅

ismailk1717

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
352
328
63
Mesele eskisi gibi vatan millet Sakarya değil devlet sana taşşağın olduğu için vergi biçiyor ister 6 ay orduya çalış ister nakit ver mesele vatansa kimse bedelli gitmesin eğer paraysa orta yolu olsun

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,683
992
113
Mesele eskisi gibi vatan millet Sakarya değil devlet sana taşşağın olduğu için vergi biçiyor ister 6 ay orduya çalış ister nakit ver mesele vatansa kimse bedelli gitmesin eğer paraysa orta yolu olsun
Kral ya statün ya vasfın olacak. Statü'yü babandan da elde edebiliyon. Vasıf işi sende bitiyo 6 ayda o parayı kazanabiliyorsan zaten gitme ha yok kazanamıyorsan babadan da zengin değilsen zahmet olmazsa askere de gidiver. Dönünce herhangi bi yerden asgari ücretle iş zaten bulursun. Sana demiyorum bunu genelleme yaptım.