- 22,058
- 27,420
- 113
Yok benim hiç huyum değil başkasının olanı almak kankaTamam senin 1k @Barrios at hahahahaja
Yok benim hiç huyum değil başkasının olanı almak kankaTamam senin 1k @Barrios at hahahahaja
Meto yine iyisinhadı bakalım bolsans mactayım
Sen neden tribal enfeksiyon oldun hemen a1alın kardes hepsı sızın olsun parayı burda gormedık cok sukur
5 li ceteden ne kalırsa ıste onuda alıcaklar az dur doymuyolarMeto yine iyisin![]()
Yabancı değil metininYok benim hiç huyum değil başkasının olanı almak kanka
adet oldumSen neden tribal enfeksiyon oldun hemen a1
Doymuyorlar felan her zaman şakalaştigimiz konular ayıp ettin şimdiadet oldum
ben herzaman soluyorum doyun dıye ona verdıgınden al bana ver demek daha ayıp benceDoymuyorlar felan her zaman şakalaştigimiz konular ayıp ettin şimdi
Bahtını seveyim metin 😂😂como sende atacaksan at vıcdanını sıyırırırım
bılemıyorum altanCiddi mi söyledim sence
Kanka sence ben ciddimi söyledim onu beni tanımıyormus gibi konuştun neyse sorun yokben herzaman soluyorum doyun dıye ona verdıgınden al bana ver demek daha ayıp bence
lan trıplendın noldu sende mı adetsınKanka sence ben ciddimi söyledim onu beni tanımıyormus gibi konuştun neyse sorun yok
Aynı şekildeŞu forumda 5-6 adam dışında Allah'ı taaladan vahiy gelse başka adama da at diye yine para atmayacağım öyle bir kinledim
lısteyı 3 e cek cok gıbıŞu forumda 5-6 adam dışında Allah'ı taaladan vahiy gelse başka adama da at diye yine para atmayacağım öyle bir kinledim
Kanama var şuanlan trıplendın noldu sende mı adetsın![]()
Her zmn ki gibi yine haklısın gözden geçireyim bir daha listeyilısteyı 3 e cek cok gıbı
como atamazsa ozaman gor kanamayı senKanama var şuan