Ben geldim 2 adim öteye geçemez artik puahaRüzgarı arkasına aldı tokatlaya tokatlaya gidiyor
Ben geldim 2 adim öteye geçemez artik puahaRüzgarı arkasına aldı tokatlaya tokatlaya gidiyor
Bol sans hedef 180k miGelirse site değişir bı kaç adım daha atarız sonrası Allah büyük Ekli dosyayı görüntüle 842698
Hedef sağlık bakanlığı mi dostGelirse site değişir bı kaç adım daha atarız sonrası Allah büyük Ekli dosyayı görüntüle 842698
1 saatte 84 k kaybedince öyle oluyorGozun doysun 6k ye 1 ay aç karnimi duyururum puaha
Amambayın basket maçı varMülayim sen misin
Puhahajaj aynen Fahrettin kocaHedef sağlık bakanlığı mi dost
Bu forumda 2 tane akıllı adam var biri sensin biri de ben puaba1 saatte 84 k kaybedince öyle oluyor
160k işimi görür dostumSenin borç ne kadar di yolumuz uzun heralde daha
bişey değil la 8 9 adım gibi biter diye tahmin ediyorum sonra bize dağıtmak için 1.10 orana bassam sıfırdan başları,160k işimi görür dostum
1.5 milyon da bana lazım elin degmisken onuda aradan cikart dost puaha160k işimi görür dostum
Bol bol şansGelirse site değişir bı kaç adım daha atarız sonrası Allah büyük Ekli dosyayı görüntüle 842698
4 defa site değişmek gerek o zmn dost1.5 milyon da bana lazım elin degmisken onuda aradan cikart dost puaha