Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Beeinvaan | 2 Maç 5.90 Oran

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
5.90

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,755
43,831
113
Copiapo ile bahia atacak gibiler
Hadi biriniz çekilsin aradan

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,160
7,840
113
Burda rol yapiyoruz 3 4 adim diyoruz e haliyle 4 te 4 yapmak kolay değil ama ben kuponlarimin çoğunu arka planda alıyorum emin ol futbol iyi kazandırıyor insana
Yav bakk mesajı yazdıktan sonra yanlış anlicagiini tahmin ettim knk burdaki herkes bunu yapıyor zaten kötü manada demedim bak sakin yanlış anlama biliyon beni ben öyle durduk yere laf diyecek biri değilim

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,755
43,831
113
Bilmiyorum da ben vardan dolayı çok para kaybettiğim için bilincaltima fena işledi genelde hep varın olmadığı liglere oynuyorum artık
Ben işaretlediğim maçı gol olsa bile 6-7 dk takipten çıkarmıyorum
Bakıyorum golden 1 dk sonra sarı kart yada oyuncu değişikliği olduysa çıkartıyorum takipten yeni yeni taktikler geliştirdik 😄

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Yav bakk mesajı yazdıktan sonra yanlış anlicagiini tahmin ettim knk burdaki herkes bunu yapıyor zaten kötü manada demedim bak sakin yanlış anlama biliyon beni ben öyle durduk yere laf diyecek biri değilim
Dostum ben nba harici basket oynamam ama futbolda her takimi az çok bilirim o yuzden basket yerine ben futbolu tercih ediyorum zaten her dediğimiz olsaydi burda ne isimiz vardi