Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bekçilik Hk.

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
854
113
Lise mezunu bekçi alınıyormuş devlette tanıdık vs varsa kpss fln istemiyormuş 2 sene sonrada polisliğe terfi oluyomuş. güvenlik sertifikası mı ister ne ister, veya nasıl olur bir bilgisi olan varmı deneyimi ve bilgisi olan varsaaraya torpil sokup denesem bişeyler

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,165
545
113
Polisliğe geçiş kısmı yalan

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,165
545
113
Lise mezunu bekçi alınıyormuş devlette tanıdık vs varsa kpss fln istemiyormuş 2 sene sonrada polisliğe terfi oluyomuş. güvenlik sertifikası mı ister ne ister, veya nasıl olur bir bilgisi olan varmı deneyimi ve bilgisi olan varsaaraya torpil sokup denesem bişeyler
Askerlik ister

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,565
10,286
113
Dostum polisler ellerinde olsa bekçi olmak istiyor çok yakın arkadaşım bekçi 4.5 senedir bıkmış artık gece çalışmaktan yani sanmaki iyi demek istiyorum bekçilik yani polislik bekçilik ten zor

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Tanıdığım bir polis bekçiliğe geçsem keşke diyordu

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
854
113
saçma geldi zaten ya bekçilikten polisliğe yükseliş olsa millet niye pmyö falan uğraşsn

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,799
113
Polislik dünyanın en oktan birkaç mesleğinden birisidir. Toplumda ne kadar sapık, maganda, hırsız, terörist, arıza insan varsa bütün gün onlarla uğraşırsınız. Üstelik verilen maaş yapılan işin zorluğuna kıyasla epey az

Ayrıca yanlış bilmiyorsam zorunlu şark hizmeti de 2 sefere çıkartılmış. Eskiden tek seferdi

Gerçi polislikte işiniz masa başı bir işse rahatsınız. Normal bir memur gibi takılırsınız. Ama sahada çalışmak çok zor

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
930
3,213
93
Polislik dünyanın en oktan birkaç mesleğinden birisidir. Toplumda ne kadar sapık, maganda, arıza insan varsa bütün gün onlarla uğraşırsınız. Üstelik verilen maaş yapılan işin zorluğuna kıyasla epey az

Ayrıca yanlış bilmiyorsam zorunlu şark hizmeti de 2 sefere çıkartılmış. Eskiden tek seferdi
gecen sene kalkti sark5 gorevi zorunluluğu
yeni baslayan polis 83 binle basliyor batida hangi meslek grubunda 83 k versinler. polis veya asker olanlar vatan millet icin olmuyo ki maasi asgari ucret olsa kimse olmaz bile.ek gorevler olmasa polislik guzel meslek ayrica mesai ucreti de alicaklar hazirandan sonra

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,799
113
yeni baslayan polis 83 binle basliyor batida hangi meslek grubunda 83 k versinler. polis veya asker olanlar vatan millet icin olmuyo ki maasi asgari ucret olsa kimse olmaz bile.ek gorevler olmasa polislik guzel meslek ayrica mesai ucreti de alicaklar hazirandan sonra
Ben buradan zaten yattığım yerden o paraları kazanıyorum dostum. Bu devirde, bu pahalılıkta 83 bin tl maaş ne ki. Evet birçok çalışan o paraları kazanmıyor ama o paralar da doğru düzgün paralar değil

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,416
659
113
Akp de adamin varsa istersen ilkokul mezunu ol bakan bile olursun

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,799
113
Örneğin Abd'de bir polisn maaşı tl'ye vurduğunda yaklaşık 300 bin tl'ye denk geliyor. Türkiye'de insanlara verilen değerin ne olduğunu gör diye bu örnekleri veriyorum. Orada 6 aylık polis maaşıyla altına 3-4 yaşında bmx x6 çekersin. Burada anca zenginler o arabalara biniyor

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,557
3,056
113
Varmı malum partide tanıdığın

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,210
2,980
113
Yazılı bı sınav oluyor doat sonra polislik gibi parkur sozlu mülakata falan giriyon iktidar ve yanındaki particiklerden bir dayı varsa adlı sicilinde olsa giriyorsun rahat🙂

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,382
6,602
113
Memleketin içine ettiler, ne kadar işsiz gücsüz işe yaramaz adam varsa bekçi oldu. Üniversite bitiren gençler Erkekler fabrikada işci , kızlarda A101 de Kasiyer oldu. Allah sonumuzu hayretsin