Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Belçika'daki Olaylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,423
3,809
113
Benim anam.babamda yahudi hristiyan olabilirdi adam gelecek islami savunuyorum cihat diye beni oldurecek he yazik cok yazik
İnsanlar dinsiz ve ideolojisiz doğarlar. Daha sonra küçüklükten itibaren doğduğu ülkenin doğru olarak kabül ettiği dinler ve ideolojiler çocukların beyinlerine çakılır ve yaşları ilerleyince de, zamanında beyinlerine çakılanları kurmalı robotlar gibi sanki kendi düşünceleri ve doğrularıymış gibi savunmaya başlarlar. Çünkü zaten kimse benim yoğurdum ekşi demez. Fakat bunu pek az insan kabüllenebilir. Ermenistanda doğsaydık ve köklerimiz Ermeni olsaydı Türklere lanet okuyacaktık veya başka bir dine mensup olarak doğsaydık bu sefer o dinin savunuculuğunu yapacaktık. Bunların hepsi tam bir saçmalık

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,576
100,119
113
avrupa israile destek çıksaydı filistin haritadan silinmişti çoktan aksine israil avrupanın tepkisinden korkup temkinli davranıyor
Sacmalama tabii destek çıkıyor hepsi İsrail’in yanındayız diyor askeri güç mü gönderecek silah yardımımı yapacak böyle bir ihtiyacı mı var İsrail’in şuan sindire sindire yiyordu
Biraz danışıklı dövüşe benziyor o hamasın eylemi Filistin’i tamamen bitirmek için neden böyle bir şey yapılsın sonuçlarının çok ağır olacağını bile bile

haluklevent

Ahmo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,441
1,055
113
İnsanlar dinsiz ve ideolojisiz doğarlar. Daha sonra küçüklükten itibaren doğduğu ülkenin doğru olarak kabül ettiği dinler ve ideolojiler çocukların beyinlerine çakılır ve yaşları ilerleyince de, zamanında beyinlerine çakılanları kurmalı robotlar gibi sanki kendi düşünceleri ve doğrularıymış gibi savunmaya başlarlar. Çünkü zaten kimse benim yoğurdum ekşi demez. Fakat bunu pek az insan kabüllenebilir. Ermenistanda doğsaydık ve köklerimiz Ermeni olsaydı Türklere lanet okuyacaktık veya başka bir dine mensup olarak doğsaydık bu sefer o dinin savunuculuğunu yapacaktık. Bunların hepsi tam bir saçmalık
Aynen öyle ama bu aptallar anlamaz dost sal boşver

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,127
2,873
113
Batı korkudan uyuyamayacak muhtemelen bundan sonra
Çin ve rusya'da destekler
Hadi geçmiş olsun

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,576
2,599
113
Hiçbir yorumu okumadım olay maçtan önce olmuş bu şerefsizler baktılar tempoları yetmiyor 1.0 dan döncek maç ikinci yarı o yüzden çıkmadılar maça kahpe köpekler böyle bir olayı bile işinizde kullandınız ya isveçli oyuncular yazıklar olsun

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,576
2,599
113
bu maç devam ederse ya 1-1 yada isveç lehine bitecek

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,179
6,579
113
Hiçbir yorumu okumadım olay maçtan önce olmuş bu şerefsizler baktılar tempoları yetmiyor 1.0 dan döncek maç ikinci yarı o yüzden çıkmadılar maça kahpe köpekler böyle bir olayı bile işinizde kullandınız ya isveçli oyuncular yazıklar olsun
knka bu futbolcular paranın köpeği 3-5 için gt bile verirler şaşımadım yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...