Bol şansSüper Lig maçında böyle limit mi olur
Oynayamadım maç bakıyorum kralBol şans
Su maça bak kanka biOynayamadım maç bakıyorum kral
Cok kazanmışsın dost bu sitedenOynayamadım maç bakıyorum kral
Toplam 5k bile yok çekim kralCok kazanmışsın dost bu siteden![]()
Yazdığın gibi reisBaskette limitler 1600e yetmiyor futboldan devam gelirse bir adım daha atar bitiririz
Bol şans dostBaskette limitler 1600e yetmiyor futboldan devam gelirse bir adım daha atar bitiririz
5k Cekime bu limitemi indirmsler dostToplam 5k bile yok çekim kral
Siteden siteye değişiyor bura hangi siteToplam 5k bile yok çekim kral
Bol sanslar dostBaskette limitler 1600e yetmiyor futboldan devam gelirse bir adım daha atar bitiririz
Betbox diye bir site var ilk çekimde limit ve nb yapmıştı 4 5 yıl önce. Betcolarda oynamam çok betnano hariç5k Cekime bu limitemi indirmsler dost
Betbox bu arada limitleri rn yüksek betco diyebilirim dostBetbox diye bir site var ilk çekimde limit ve nb yapmıştı 4 5 yıl önce. Betcolarda oynamam çok betnano hariç
Betnano iyi kanka hiç sorun yasamadimBetbox diye bir site var ilk çekimde limit ve nb yapmıştı 4 5 yıl önce. Betcolarda oynamam çok betnano hariç
Bol şans kankam 👋Baskette limitler 1600e yetmiyor futboldan devam gelirse bir adım daha atar bitiririz
Çift aşamalı aktif yapıp arkama yaslanirim hiçbir sıkıntı yaşamadım yıllardır yüzde 25 kayıp iyi oluyorBetnano iyi kanka hiç sorun yasamadim
Eyvallah kralBol şans kankam 👋