Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bella / Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,346
5,444
113
Spirou Charleroi basıldı bklm kurutalm

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,592
100,148
113
Aynen bi roll yaptırdı bana ural disi oynadigim icin eledi beni hemen, yalvardım yakardım tövbe ettim nafile Nuh dedi peygamber demedi
Sabahtan aksamustune kadar ilk yarı 1 ve var 2 ve var kuponu yaptım hepsi paket oldu para bitti akşama oynayamadım 22 den sonraki maçlardan 4-5 tanesi öyle bitti 3 yakalasak yine 8-10k alırdık
Şansının bahtının ta aq

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,849
11,865
113
Sabahtan aksamustune kadar ilk yarı 1 ve var 2 ve var kuponu yaptım hepsi paket oldu para bitti akşama oynayamadım 22 den sonraki maçlardan 4-5 tanesi öyle bitti 3 yakalasak yine 8-10k alırdık
Şansının bahtının ta aq
Eniste sen takip etmissindir bugun genel olarak alt mi oldu ligler ?

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Şansının bahtının ta aq
Şu 3.adimi getirelim Enişte yarına şansın açılır belki bir daha denersin

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,592
100,148
113
Şu 3.adimi getirelim Enişte yarına şansın açılır belki bir daha denersin
Siniri bozuyor ya başka bir şey değil sabaha 2 kupon yapmıştım 7 ser maçlık 91 tl tutuyor kupon başı bende azalttım 2 ser tane
Çünkü çok deniyorum öyle öyle gidiyor bütün para bir de hiç gelmiyor diye
Gidip 7 maçtan 2 tane çıkardım çıkardığım 2 si geldi ha çıkarmasam yine para vermiyor anca 400-500 kupon parası tutardı da
E abi gidip 2 sini çıkartıyon sadece onlar geliyo sanki seni bir şey hedef almış gibi moralini bozuyor

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,878
1,555
113
Ulan hayat çok acımasız ya

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Siniri bozuyor ya başka bir şey değil sabaha 2 kupon yapmıştım 7 ser maçlık 91 tl tutuyor kupon başı bende azalttım 2 ser tane
Çünkü çok deniyorum öyle öyle gidiyor bütün para bir de hiç gelmiyor diye
Gidip 7 maçtan 2 tane çıkardım çıkardığım 2 si geldi ha çıkarmasam yine para vermiyor anca 400-500 kupon parası tutardı da
E abi gidip 2 sini çıkartıyon sadece onlar geliyo sanki seni bir şey hedef almış gibi moralini bozuyor
Gelmez diye oynayacaksın Eniştem, moralini bozma hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...