Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bella / Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Her Zaman ki muhabetler işte bana bozuk atıyorlar bir defa dönmeyince böyle oluyor demek ki. Ben 2-3 kez dönmezse kara liste yapiyorum ama😀
Yaw allah aşkına git kimi kara listeye alırsan al umrumuzda değil hatta ilk beni yaz ki daha çok aklında kalayım gelmiş burda kara listeden bahsediyor ☠

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,930
13,149
113
Hic yakisiyor mu size ama cok ayip çocuklar

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,827
37,867
113
Kara liste işin gırgiri da parayi bulunca degisen adamla hiç bir muhabbetim olmaz şu dk itibaren hadi selametle
Mulayım farklı karakter bunlar adamla ben tartıstım gecende bır rollde hasta bıraz sıkıntıları var dm attım 2 gun once nasıl oldun dıye adam terslıyor benı tuhaf ınsan bunlar

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Kara liste işin gırgiri da parayi bulunca degisen
Para bulduk doğrudur değişmedik bu da doğrudur dünden bu yana yazanlara da cevap verip ulaştığımız da oldu yazmayanlara da ulaştığımız oldu bizde değişen birşey yok para bizi değiştirmez paraya yön veririz sahibini bulur ✋

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,062
11,925
113
Yakında büyük gruplaşmalar başlayacak. Seferoğulları ve tellioğulları savaşları. Sadece roll takip edenler güzel ekmek yiyecek 😅
Aynen bencede oyle bir ara vardı sanki metin felan sevmiyordu birilerini :)

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,827
37,867
113
Para bulduk doğrudur değişmedik bu da doğrudur dünden bu yana yazanlara da cevap verip ulaştığımız da oldu yazmayanlara da ulaştığımız oldu bizde değişen birşey yok para bizi değiştirmez paraya yön veririz sahibini bulur ✋
Bıll gates

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,930
13,149
113
Ins 3milyon dolarim olur da para beni değiştirir amin

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Yaw allah aşkına git kimi kara listeye alırsan al umrumuzda değil hatta ilk beni yaz ki daha çok aklında kalayım gelmiş burda kara listeden bahsediyor ☠
Hala olayı para döküyor bu daha acı dost ettiği bazi laflar misal benim hoşuma gitmedi o yuzden bugün başka konuda bunu dile getirdim yok kiskancsin fesatsin dedi ben bu forumda bunca yıldır aktifim daha Bir Allah in kuluna para için yazmadım yazmam da adam sanıyor ki mesele para mesele para değil mesele rol parası veriyor basket oynayin diyor birakta adamlar neyi biliyorsa onu oynasınlar yok bugün sınanin konusunda 250 ye rolmu olur diyor saka yaptım dedi ama bunu hangi insana derse eger karsisindaki insansa üzülür bunun sakasi olmaz malesef ama biz bunları dile döktük diye kotu biz olduk varsın kotu biz olalım onlar temiz pak kalsınlar bu konuyla ilgili de attığım son mesajdır gün gelir kimden ne aldiysak hepsini iade ederim zaten bu kadar basit biz neysek oyuz sukur

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Mulayım farklı karakter bunlar adamla ben tartıstım gecende bır rollde hasta bıraz sıkıntıları var dm attım 2 gun once nasıl oldun dıye adam terslıyor benı tuhaf ınsan bunlar
gelip maçta taşşak geçiyorsun maçta fark 20 uzarsa gelir diyorsun uzarsa geleceğini bizde biliyoruz siz 1 2 oldu ses etmedim 3. De dozunu arttırdın sen iyisi mülayim dergahında takılmaya devam et şifalı sular çorbalar felan içersinde akşın başına gelir

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
Hala olayı para döküyor bu daha acı dost ettiği bazi laflar misal benim hoşuma gitmedi o yuzden bugün başka konuda bunu dile getirdim yok kiskancsin fesatsin dedi ben bu forumda bunca yıldır aktifim daha Bir Allah in kuluna para için yazmadım yazmam da adam sanıyor ki mesele para mesele para değil mesele rol parası veriyor basket oynayin diyor birakta adamlar neyi biliyorsa onu oynasınlar yok bugün sınanin konusunda 250 ye rolmu olur diyor saka yaptım dedi ama bunu hangi insana derse eger karsisindaki insansa üzülür bunun sakasi olmaz malesef ama biz bunları dile döktük diye kotu biz olduk varsın kotu biz olalım onlar temiz pak kalsınlar bu konuyla ilgili de attığım son mesajdır gün gelir kimden ne aldiysak hepsini iade ederim zaten bu kadar basit biz neysek oyuz sukur
Senin tek derdin bana devamlı insanların sponsor olması. Ben insanin içini bilirim senin bu düşüncenden hiç şüphem yok sen kesinlikle fesatsin Azrail için o lafı kullanmıyorum hatta kimse için kullanmıyorum ama sende var bu fesatlık.

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,342
13,441
113
Kimseye birşey iade etmeme gerek yok kardesim. Parası yokken vay kardeşim canım kardeşim. Parası varken bana dm atmayın sakin diyen insan bir kendini sorgulasin.

Haaa unutmadan soyliyim Bella dost son sözüm sanadır. Bu kadar gerilmeyip bana insan gibi bir mesaj atsaydin, ya da yazdığımı okusaydin, bu lafı etmezdim ama sende çok yanlış yaptın.
Herkese sevgilerle

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,827
37,867
113
gelip maçta taşşak geçiyorsun maçta fark 20 uzarsa gelir diyorsun uzarsa geleceğini bizde biliyoruz siz 1 2 oldu ses etmedim 3. De dozunu arttırdın sen iyisi mülayim dergahında takılmaya devam et şifalı sular çorbalar felan içersinde akşın başına gelir
Mulayım olur baskası olur bıze dergah cok allah sana şıfa versın dostum tartıstık ınsan gıbı durumunu sordum ozaman paranda yoktu paylasmamıstın atarlanmaya basladın ulan ınsan hal hatır sorana ole cvb verırmı hıcmı adap gormedın su kısacık haaytında

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
Aklımız başımızda çok şükür 7 yıli geçti buradayız hiç bir öyle bir böyle olmadım ben siz mülayim in her hareketine takılıp kalmışsınız 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...